HOMEPAGE
THE AUTHOR
FREEBIES
TUTORIALS
DESIGN PROCESS
PORTFOLIO

What kind of blogger are you?

Assalamualaikum bloggers ;)


First thing nak cakap, HAPPY NEW YEAR 2013 to all bloggers yang sedang baca. Semoga tahun 2013 ni akan menjadi lebih baik daripada 2012. Tapi, sayangkan tahun 2012 baca kenangan manis bagi aten :'/ Hm apa azam baru korang tahun 2013 ni? Marilah share.

NI MERUPAKAN ENTRY PERTAMA TAHUN 2013 :D
NAMPAK TAJUK KAT ATAS TU? 
TU ATEN NAK STORY HARINI.

Sejak berada dalam dunia blog selama 2 tahun, aten nak tanya betulka followers aten ni sombong? "hm eh kenapa aten tanya macam tu?" Bukan apa, itu apa yang aten rasa :) Aten rasa selama dalam dunia blog, aten tak pernah nak sombong dengan sesape kan? Apa yang ditanya, direquest, dicakap, semua aten balas. Tapi, taksangka lah pulak yang ni aten dapat :)

Yelahkan, betul kata orang tak semua orang kat laman sosial ni suka kita. Kekadang, datang kat kita semata-mata hanya ingin meminta pertolongan. P/s; aten dah banyak kena dah :) Selagi sifat sabar yang ada dalam diri ni ada, aten mampu lagi bersabar dengan perangai orang seperti tu.

Allah suka dengan orang penyabar kan? :) So, apa orang buat kat kita, kita kena sabar dan jangan balas balik. Aten bukan macam blogger famous, semua orang suka :) 

Setakat sini sahaja entry untuk waktu ini :) Aten tengah nak siapkan tutorial request yang menimbun kat sidebar tu untuk bloggers. *terharu ada yang masih nak request dgn aten* Thanks kepada siapa yang sudi baca *lap air mata*

Kepada pemenang yang belum tuntut hadiah, sila tuntut.

17 comments:

  1. kenapakah ? hehe jgn sedih2 laa aten . senyum mcm ni ---> :)

    ReplyDelete
  2. Whattttttttttt?
    Akak taa sombong laa.
    Okey jee. Baik gila kot! :D

    ReplyDelete
  3. @rodiyatul akmar : adalah masalah sikit. hmm baiklah ---> :)

    ReplyDelete
  4. Waalaikumussalam. Kak Aten baiklah! mana ada sombong :) Smile-2!
    Jom baca sini pulak ; http://farhanaisontheline.blogspot.com/2013/01/2013-dan-ulangtahun-kelahiran-emak.html *wink*

    ReplyDelete
  5. @chips more ; hmm yelah :) okay ^^

    ReplyDelete
  6. Ala jangan sedih. betul la tu, tak semua org suka kita, kadang apa yg kita buat betul pun jadi salah pada org lain. keep on blogging ye aten ;)

    ReplyDelete
  7. Puteri syakila ; hmmm tu lah pasal. Thanks dear :)

    ReplyDelete
  8. Jangan lah sedih kak...Kalau akak sombong dh lame akak buat tktau dkt orng yng request tutorial.. Hurm// Don't be sad/

    ReplyDelete
  9. Aien, mana tak sedih. Ramai bloggers tak pernah nak hargai kerja akak :'( Nak buat cemana kan? Akak hanya boleh sabar saje. Hm baiklah dek :)

    ReplyDelete
  10. http://aimi-wardina.blogspot.com/2013/01/2nd-giveaway-by-aimi.html

    Jom join :(

    ReplyDelete
  11. Akak jgn sedih ek. Akak tak sombong la. Smile ^0^

    ReplyDelete
  12. Akak,macam mana nak buat komen box cam akak ? :)

    ReplyDelete
  13. @aimi wardina ; ada masa akak join. Anyways, ni comment box untuk blogskin. untuk washed denim akak tak pandai nak ubah coding dia. sorry.

    ReplyDelete
  14. @lia abdillah ; hee baiklah ----> :)

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen yang diberikan. Jangan lupa datang lagi untuk cerita yang terbaru. Salam sayang dari owner blog

 
Thankyou for visiting | Template made by Fatin Hazwani.