HOMEPAGE
THE AUTHOR
FREEBIES
TUTORIALS
DESIGN PROCESS
PORTFOLIO

Sup Bayi Manusia???? You Steal My Cbox??

Assalamualaikum bloggers.

Malam ni sunyi je blog. Tak ramai pun datang. Hmm mana korang ni??? Taknak support lagi ke? :) K malam ni bukanlah nak cerita pasal tu. Banyak lagi nak dicerita.

Eh terkejut tak tengok tajuk tu?????? ;D

Tengok pun dah macam pelik je kan dengan tajuk tu. But itu lah yang terjadi. Tadi duduk tekan new feeeds kat facebook, ternampak satu artikel pasal ni. Sup Bayi Manusia?? Dah takde sup lain nak buat ke wahai rakyat di China tu?

Mari baca artikel dari entry yang telah saya copypast dari blog Sinar Islam29.

Entah benar atau tidak, wallahu a’lam. Tetapi berita yang sudah basi ini dilaporkan oleh The Seoul Times tentang aktiviti memakan sup ‘bayi manusia’ yang telah meninggal dunia atau pun keguguran di wilayah selatan Canton (Guangdong), China.
Ianya sekarang menjadi satu trend di sana memakan sup herba bayi itu untuk kesihatan dan menambah tenaga batin / kekuatan seks. Salah seorang yang memberi pengakuan tentang keberkesanan sup herba bayi itu ialah seorang pengurus kilang yang sudah berumur 62 tahun. Dia menunjukkan isterinya di sebelahnya yang baru berumur 19 tahun dan mereka membuat hubungan kelamin setiap hari tanpa masalah.
 Bayi yang meninggal dunia ketika lahir berharga 2000 Yuan dalam matawang China. Sementara bayi yang keguguran pula berharga beberapa ratus Yuan. Camam2 kan? Manusia sudah menjadi cannibal , cuma mereka bukan makan manusia hidup2, tetapi bayi yang telah mati, semata2 kerana nafsu seks dan bagi yang menjual pula kerana duit.
Sanggup mereka menelannya ya dan tukang masak pula sanggup menyediakan resepi sedemikian rupa. Dunia sememangnya sudah hampir sampai ke penghujungnya, perkara-perkara yang tidak masuk akal dan tidak munasabah dilakukan pun sudah banyak dilakukan sekarang. 

 Semoga dijauhkan dari perkara2 yang sedemikian rupa ……


Dan cerita saya untuk yang terakhir ialah tentang seseorang blogger ni. Penting. Jika awak hadir di blog saya, mohon baca wahai Mahaneyamran.

Mohon sangat awak tukar code cbox awak di blog. Saya mula perasan bila saya post kat cbox awak, apa yang saya post masuk di cbox saya. Bukti dibawah. Malas nak cerita panjang. Sekian.

Keluar nama aten kaN? Tulah apa yang aten hantar kat blog dia, keluar kat cbox aten. 
Dah terbukti pun. tAK Caye? Bukti bawah ada.

 my edt html code.

her pagesource.
terpaksa bukak sebab nak check.
See sama kan id cbox kitaorang???? and that mine.
Girl, please change the code before i drop you.

6 comments:

  1. Oh my Allah.
    Manusia akhir zaman. Hopefully kami tidak tergolong dlm kalangan mereka. Aamiin ..

    ReplyDelete
  2. eh eh. sumpah atas nama ALLAH sy x buat kerja tu. sbb sy 100percent use your code kat tuto 'Cantikkan Cbox Mine Version' tu. sy xtau pulak nak guna code sy kat account cbox sy tuh. Im sory k. Nanti sy tukar ekk :D WUALLAH sy xbuat krja hina tu. im so so sory k? sy ni kurang pengetahuan psal blog sbb tu lah jadi gtu. apa2 penerimaan awak lepas ni, up to u. sy minta maaf k?

    ReplyDelete
  3. by the way, sy dah tukar code sy. terima kasih sbb bgtau :D

    ReplyDelete
  4. Eww,. Tak lalu akuuuuuuu !! :p
    Btw, siapa yang curi cbox akak ?

    ReplyDelete
  5. Ahаа, itѕ fastidіous cоnversation
    cοnсernіng this pieсe οf ωгiting at this
    ρlаce аt this wеb ѕіte,
    І haνе reaԁ аll that, so at thiѕ time me also cοmmenting heгe.



    Here іs my wеb-site; Atlanta GA water damage
    Also visit my blog : emergency water damage restoration

    ReplyDelete
  6. Ηi woulԁ you mіnd letting me know whiсh
    ωеbhoѕt уou're using? I've loaԁеԁ уour
    blog in 3 сompletely ԁifferеnt browѕers and I muѕt say thіѕ blοg loads a
    lot quiсkeг thеn moѕt. Can yоu reсоmmend а good ωeb hοstіng provideг at a fair pricе?
    Many thanκs, I аρpreсiаtе it!


    Feel frеe to ѵisіt mу web ѕite; water damage cleanup
    my webpage - water damage restoration Columbus OH

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen yang diberikan. Jangan lupa datang lagi untuk cerita yang terbaru. Salam sayang dari owner blog

 
Thankyou for visiting | Template made by Fatin Hazwani.