HOMEPAGE
THE AUTHOR
FREEBIES
TUTORIALS
DESIGN PROCESS
PORTFOLIO

Design changed+Like It+Anon Sesat.

Assalamualaikum bloggers ;)

Amacam sekolah? okay? Best tak? hehe, dah mula belajar belum? ;) Sebelum nak mulakan entry, nak cerita juga pasal sekolah. Eh, budak form4 :D Korang ambil aliran apa? Kongsi lah nak tahu jugak ;) Aten ambik prinsip akaun, addmath & ekonomi asas :)

Hm, mula mula nak ambil graphic komputer, tapi aten tak pandai lukis. Cikgu tu pun kata. But, aten mahir komputer. Tak tahu dapat ke tak. Sebab graphic komputer ni pakej pilihan kedua aten :D

Eh, nampak tak perbezaan header and footer aten? Or mana mana lah. Nampak tak? heee, aten boringlah pulak dengan design tu. So aten tukar baru.

Ni design lama aten ;


Malas nak printscreen sampai bawah. Hehe sekarang tengok lah yang baru. Mesti korang nak kutuk kan???? Kutuklah dipersilakan. -.- Design baru ni berkat daripada idea aten sendiri.

Dah berapa kali ANON SESAT datang blog aten kata tiru blog sorang blogger famous tu?? Erk?? Hingin pulak aku. Apa yang aten buat dulu dia pulak buat. Then kate den tiru dia. Hotak mu lah. Kalau blog ni ada time bila blog siap design, memang aku printscreen tunjuk kat kau ANON. Tak suka blog aku, kau boleh tekan pangkah dan jangan datang lagi. Lagi senang, blog website aku kat laptop kau. Jangan datang-datang kat blog aku.

"Hmm penah jugak rasa nak berhenti berblogging. Tapi, sayang :'( Dah ramai bloggers dari followers aten yang aten dah kenal. hmm so, koranglah harapan dan semangat aten untuk terus berblogging tahu. so janganlah buat aten mcm ni. hm sedih :( tak pernah pun buat jahat kat bloggers lain :/"

Taktahu nak taip apadah, sampai sini sahaja. K byebye. Komenlah tentang new design blog aten. Eh lupa nak ckp, blog tengah dalam proses pengeditan :D

20 comments:

  1. hee thanks adilla :) blog adila pun cantik apa ^^ selalu datang jenguk tau.

    ReplyDelete
  2. lawa header awak..comel je....mcm tuan empunya blog..keep on blogging eaa dear..will follow ur updates ;)

    ReplyDelete
  3. Cantiknya blog ! Jeles laa :/ header tu lawa gila tahu.

    ReplyDelete
  4. Saya ambil aliran sains tulen T^T

    ReplyDelete
  5. good job aten :D comel ^_^ , abaikan anon tu k , :)

    ReplyDelete
  6. Cantik new header and footer tu. Tkpelah kak, sabar je la. Org iri hati ngan akk tu. Sabar ek? Smile :D

    ReplyDelete
  7. Kenape kak fatin slalu edit comel-comel?? Geram gilee tngk..Always supporting you kak// <3

    ReplyDelete
  8. @noura qifays : thanks dear :) thanks sebab selalu follow my updates ^^

    ReplyDelete
  9. @atie fafa ; hee thanks atie :) takmahu jeles. Biasa je header tu, simple.

    ReplyDelete
  10. @header comel ; thanks :) janganlah jeles ^o^

    ReplyDelete
  11. @rodiyatul akmar ; hee thanks :) baiklah dear ^^

    ReplyDelete
  12. @lia abdillah ; thanks syg. Yelah akak smile ---> :)

    ReplyDelete
  13. @aienshahirah ; hee akak main edit je ni dear :) thanks support me. Much loves :D

    ReplyDelete
  14. Akak, blog akak ni dah cukup hebat dah kak. Plus, comel gila. Akak sabar je lah. Setiap hari kalau buka blog, memang kena singgah blog akak ni. Nak tahu update terkini. Senyum selalu kak.

    ReplyDelete
  15. Comel + Lawa + Cantik + Comel + Cun! ;3

    ReplyDelete
  16. @nur nabilah zahari ; hee yeker selalu datang blog akak? thanks :) okay i'll smile always.

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen yang diberikan. Jangan lupa datang lagi untuk cerita yang terbaru. Salam sayang dari owner blog

 
Thankyou for visiting | Template made by Fatin Hazwani.