HOMEPAGE
THE AUTHOR
FREEBIES
TUTORIALS
DESIGN PROCESS
PORTFOLIO

Blog Review By Me Part II

Assalamualaikum bloggers.

"Di petang yang indah, diriku berasa sangat bosan. Bla bla bla bla, apa yang aku merepek ni"

Hahaha, harini bosan taktahu nak buat apa. So, tadi tetibe ada bling bling lampu mentol menyala kat otak nak buat blog review. Wuuuuuu ^^ Ada beberapa blog yang aten review harini ;) Jom tengok blog diaorang :D
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-



Nampak header comel atas tu? Comel kan? Aten stalk blog dia tadi. Sebab dia ada komen kat blog aten ^^ Blog ni double wooowwww lah bagi aten. Tiada komen negatif pun daripada aten. Semuanya superbbb. Cenggini (y) bak kata facebook.

Widget di sidebar tersusun. Entry awesome gitu :D Suka baca ^^ Design warna blog yang cantik :D Aten jatuh cinta dekat header dia sebab ada CJ7 yang cute tu :3 So, jom lah terjah blog dia. Alang2 follow, read, komen lah entry dia ^^ Tak guna ada blog jadi sombong kan ;)

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


Ni lagi satu blog. Errrrrr buat den jatuh cinta jugak dengan blog ni. Awesome sesangat ^^ Gabungan warna yang woowww gitu ;) Biru pink temanya aten rasa. Aten main cakap atas apa yang aten nampak. Blog yang kemas segalanya tersusun.

Header dia pun aten jatuh cinta :D Dah dua header blogger yang buat aten jatuh dia. Haaa for ur information, sis akma ni ada buat giveaway. Jom join sambil tekan sini http://memories-si-akma.blogspot.com/2013/01/new-year-ga-by-cik-akma.html . Hadiah triple woow :D Join sebelum terlambat. Tak menyesal punya kalau join ^^ So, jom lah terjah blog dia. Alang2 follow, read, komen lah entry dia ^^ Tak guna ada blog jadi sombong kan ;)

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


Eh, ada budak comel tinjau kita lah. Amboi2 :D Siap pasang security guard comel gitu. Hehehe dont worry kita tak ambik apa pun dari blogawak dear. K stop. Nak cakap blog dia memang comel dan superb. Lagi lagi header. Alahai comelnya ;)

Tak silap aten, liyaa ni pandai buat doodle ^^ Rasanya tu doodle dia sendiri. Memang awesome ;) Tabik awak dear. Nak mintak awak jar cemana nak buat doodle boleh? *muka comel* Hehehe ;) Anyways, blog ni comel, cantik dan awesome ^^ So, jom lah terjah blog dia. Alang2 follow, read, komen lah entry dia ^^ Tak guna ada blog jadi sombong kan ;)

23 comments:

  1. I'm more than happy to discover this page. I need to to thank you for your time due to this fantastic read!! I definitely savored every part of it and i also have you saved to fav to look at new things on your blog.
    My page ... water damage

    ReplyDelete
  2. Pretty section of content. I just stumbled upon your weblog
    and in accession capital to assert that I acquire actually enjoyed account your blog posts.
    Anyway I will be subscribing to your feeds
    and even I achievement you access consistently quickly.
    Check out my homepage ; water damage caused by the

    ReplyDelete
  3. WOW just what I was looking for. Came here by searching for standing water
    Have a look at my web site ; water damage expert

    ReplyDelete
  4. Pretty! This has been a really wonderful article. Thank you for providing this info.
    Look into my web page :: water damaged cars

    ReplyDelete
  5. Seronoknya kalau kena review dgn kak fatin :D hehe cantik design baru akak ^_^ suka background gradient ni!

    ReplyDelete
  6. http://aimi-wardina.blogspot.com/2013/01/2nd-giveaway-by-aimi-wardina.html

    Jom join sini kak =)
    Hadiah macam-macam!

    ReplyDelete
  7. Semua comel2 wuuuuuuuu hihihi.. ^_^

    ReplyDelete
  8. woow double wooww semuaaa comel , tapi suka header liyaa tu hehe cute sgt2 . betul ckp awak tak guna ada blog if sombong kan kan kan ? :)

    ReplyDelete
  9. http://aimi-wardina.blogspot.com/2013/01/2nd-giveaway-by-aimi-wardina.html

    Join laa akak :(

    ReplyDelete
  10. @sharifah ; insyaallah ada masa akak review blog awak ye ;) thanks.

    ReplyDelete
  11. @zhyzhy cin ; insyaalllah nanti aten review blog aawk.

    ReplyDelete
  12. @mrs af ; tu lah kan, comel sgt :)

    ReplyDelete
  13. @rodiyatul akmar ; yeahh mmg cute gila header liyaa :D betul betul betul ^^

    ReplyDelete
  14. @aimi wardina ; ada masa akak join ^^

    ReplyDelete
  15. ya allah serius baru tahu fatin ada review blog Akma. terima kasih banyak-banyak!!
    Akma buka traffic source tadi, tengok traffic dari blog Fatin , tu yang tahu, huhu again tq so much ! lawa lah blog Fatin :) Suka background dan sgt kemas ^^

    ReplyDelete
  16. What's up to every one, the contents existing at this site are really amazing for people experience, well, keep up the nice work fellows.
    Here is my website binary options review

    ReplyDelete
  17. @cik akma ; heee sesama kak akma :) and thanks too :)

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen yang diberikan. Jangan lupa datang lagi untuk cerita yang terbaru. Salam sayang dari owner blog

 
Thankyou for visiting | Template made by Fatin Hazwani.