HOMEPAGE
THE AUTHOR
FREEBIES
TUTORIALS
DESIGN PROCESS
PORTFOLIO

Blog aku bukan blog lucah -.-

Assalmualaikum bloggers ;)

Sihat tak sihat tak? Hehe tetiba. Padahal baru update blog semalam. Nak bagitahu, today hari last aten update blog. Maybe cuti minggu depan aten akan update lagi ^^

Mesti kaget kan sama tajuk entri aku? Haha indon mari :D Jangan terkejut sangatlah. Anyways, tadi check stats blog aten. Bila dah check2, tengok kat search keywords terjumpa satu artikel ni. Haha tah siapa lah yang search ni.

 Tekan gambar untuk lebih jelas.

Nampak kan apa dia search. "SITI HAJAR BOGEL" . haha siapa siti hajar tu? siapa? siapa? Aten pun tak kenal. Tah papelah orang yang search ni. Blog den bukan blog lucah sampai kau nak search artikel tu.

Anyways, aten baru siap design blog aten. Nampak lain sikit kan. Background gradient, sidebar semua ;) Sukanya aten. Hehehehe ^^ Adaorang ckp blog aten loading? Ummm yeker? Cer komen sikit.

Aten bukak biasa sahja. Dah check kat speed test pun tak lambat. Maybe kelajuan internet korang slow kot :D Tak percaya tengok ^^


Tinggalkanlah komen tentang new design ^^

17 comments:

  1. New design sekarang ni memang comel. lembut warna Kuning+Pink ni. Gabungan yang cun lah ! :D Blog aten load okay apa. Laju je. Hihii ;) Yang sidebar blog archieve tukan, maybe agak keciklah tulisannya bagi Fiqah.. Yang lain okay dah =D

    Buat derk jelah keywords tu. Fiqah pun ada sebelum ni. Tak betul agaknya orang yang search tu -.-'

    ReplyDelete
  2. Thanks dear :) Ouh yeker? OKay nanti aten tukarkan lah font size dia. hehehe thanks dear ^^ Tahu takpe, otak mereng org tu :p

    ReplyDelete
  3. siapa siti hajar? hana plak yang kena fikir.hehe

    ReplyDelete
  4. Kak fatin, macam mana cara mengganti dashboard baru ke dashboard lama? :)

    ReplyDelete
  5. tak boleh dah yang. semua dah pakai dashboard baru.

    ReplyDelete
  6. Sis, kat mana nak check berat blog ? hehe, lupa la.

    ReplyDelete
  7. http://aimi-wardina.blogspot.com/2013/01/2nd-giveaway-by-aimi-wardina.html

    Jom join sini kak =)
    Hadiah macam-macam!

    ReplyDelete
  8. comel design baru ni. btw, semua design akk buat comell *buat muke comell*

    ReplyDelete
  9. blog nie memang comel dari dulu. muehehe :3 *ikhlas k....* ;D

    ReplyDelete
  10. @nur nabilah zahari ; cek kat sini http://www.iwebtool.com/speed_test :)

    ReplyDelete
  11. @lia abdillah ; hee thanks dear :)

    ReplyDelete
  12. hihi..rabun juga mata bila tgk tulisan kecik..

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen yang diberikan. Jangan lupa datang lagi untuk cerita yang terbaru. Salam sayang dari owner blog

 
Thankyou for visiting | Template made by Fatin Hazwani.