PORTFOLIO MAKEOVER BLOG TUTORIALS FREEBIES AUTHOR BLOG HOME PAGE

2 weeks lagi tinggal *pmrpmr*


Assalamualaikum and hi bloggerS :D

Apa khabar semua? Sihat tak? Sorry lama tak update.
Last updated hari 4 SEPT, sekarang dah 23 septemper. PEHH, lamanya tak update kan :D
Act, nak tanya korang sikit. Nampak tak perubahan blog aten? hehe,

aten dah ubah header aten :D aten suka header yang sekarang. header aten dulu yang ni :-


header aten sekarang ni :-


Heee cantik tak? ;) tapi header aten tak secantik korang kan? Hehe,

Okay, sebenarnya taktahu nak update apa. Hahaha, sebelum habis kan entry ni. Aten nak ucapkan terimakasih kepada yg mengfollow. Num followers aten smart tauu. Cerr tengok :-


Hehe amacam? Smart kan :D Thanks to all my followers ^^ Always support me yaa, iloveyouuuuuuuu :*



And, tak sangka blog aten ada peminat setia. OMJIEEE, tak sayangggg .. But i cant make your header now. I hope you can wait for 3 weeks after my real exam. Sorry dear :) Anyways, thanks for be my loyal fans of my blog ;)

This header is belong tu Nurul Aini, i made if for her but she doesn't used it. Sokay ;) Boleh jadi contoh header kpd you all.

K BABAI :D

Doakan saya supaya dapat jawab exam dengan tenang semasa exam sebenar nanti pada 9 OCT 2012. Terima kasih sayang :)

Share or Like, thank you.

Alhamdulillah, i just got 3A's for my trial.

Assalamualaikum rakan blogger ;)


Apa khabar semua? SOrry lama tak update blog. Agak busy sikit and lagi pun internet takdo.
Hihi, sekarang internet dah ada. So, boleh update blog kan.
Actually, aten baru dapat result trial pmr aten.

Aten rasa bersyukur sangat lahh pada Allah. Sebab, sejak masuk sekolah menegah, bilangan A yang aten dapat cuma 1 jea paling maximum.
Okay, tak payah nak kutuk sangatlah kan. Aten sekarang susah nak pickup apa aten belajar.
Sebab aten pernah sakit. Seminggu koma, sebulan lebih duduk wadd.

But, now aten kembali bangkit untuk membuktikan yang aten bukan nya tak pandai, pandai. Cuma bila sifat M tu ada dalam diri sebanyak 20% tu yang susah.
Haha k merepek lebih.


Okay, yang atas ni slip peperiksaan pertengahan tahun aten. Memang teruk sikit.
Maklumlah, buku tak berapa nak bukak langsung.
Tapi alhamdulillah lah kan takde yang fail :p
Korang focus pada yang ada dalam kotak merah je lah. Bandingkan lah markah aten dgn trial punya kat bawah ni.


Yang ni trial punya. Yang ada merah kan, tu jelah A.
Even markah Kh and Bm cukup makan, aten bersyukur sebab aten berjaya lah jugak skor A kan..
Aten rasa happy sangat, sebab banyak meningkat.

Peratus, kedudukan dlm kelas/tingkatan, jumlah markah, gred purata pelajar semua meningkat.
Sukanyaaaaaa aten ^^
But cuma sejarah saja yang turun markah masa trial. Sejarah susah duuuuuu -.-

Haaa, pmr candidate? acano dgn result korang pulak?
Meyh lah kongsi dengan aten. Aten pun nak tahu gakkk :D

jum visit laman web sekolah aten.

Share or Like, thank you.