Congrate to SMK Seri Pagi :')


Assalamualaikum semua. Sihat tak? Sorry lah, aten dah lama tak update blog. Busy sangat! Hehe, kali ni aten update blog.

Aten nak cerita ni............
Hari Sabtu haritu, 21 April, school aten ada masuk pertandingan pesta muzik. School aten hantar wakil tarian, dan nyanyian solo. Sebelum persembahan tu, semua takut tau. Nervous. Tangan semua dah sejuk. Tapi, walaucamne pun, kitaorang dah buat yang terbaik untuk school and cikgu tarian kitaorang.

Firstly, aten nak ucapkan tahniiah kepada penyanyi solo school kitaorang iaitu Kak Herma dan Abg Ridzwan sebab dapat tempat pertama untuk kategori lelaki dan perempuan. Kitaorang bangga dgn korang tau ;')

Tapi, wakil tarian takde rezeki. Hmmmmmmmm, kitaorang tak dapat tempat....

Tapi kan, cikgu tarian kitaorang kata, kitaorang sepatutnya dapat tempat kedua tau dalam kategori tarian. Ada orang sabotaj keputusan tu sebenarnya. Cikgu kitaorang frust gila oh! School yang tak patut menang, tibe tibe boleh menang. Hmm, sumpah aten menangis ;'(

Tapi takpelah kan, bulan 9 ni ada lagi. Festival tarian. Kalini kitaorang akan fight betul2! Walaupun masa tu tengah busy nak PMR, aten tetap akan masuk. korang doakan lah untuk aten and group tarian aten k?

Jum tengok gambar kitaorang. Hee, sorrylah gambar agak berterabur.



























Keep Reading (Teruskan Membaca)

Share or Like, thank you.

Tutorial Shadow Belakang Blog. (blogskin)

Adik den yang comel. Haha, kembang lah dia nanti tu.

Assalamualaikum. keyla request tutorial shadow belakang blog untuk blogskin tadi. Okay, jum kita tengok macam mana nak buat.

1. Dashboard > Template
2. Lepastu, tekan ctrl+f then search code bawah ni ;
<table style="

3. Dah jumpa? Good. Copy code bawah ni pulak then paste kan dekat sebelah code <table style=" ni ;
-moz-box-shadow: 0px 0px 30px #000000; -webkit-box-shadow: 0px 0px 30px #000000;

Nota kecil :-
Warna biru : Besar shadow
Warna merah : Warna shadow

Tak faham macam mana nak paste code kat no 3 tu? Lihat gambar bawah ni.


4. Tekan button preview tengok jadi ke tak. Kalau jadi, tekan save button. Goodluck ;)
Keep Reading (Teruskan Membaca)

Share or Like, thank you.

Background sama? Awak panggil saya copycat?


Assalamualaikum. Hai korang. Apa khabar semua? Sihat tak? Kalau tak sihat, pergi lah klinik k. Beli ubat. Nanti cepat sihat. Hee, lama tak update blog kan. Rindu tak dengan aten? haha, k perasan.

Tadi, check cbox aten. Tibe-tibe, ada seorang hamba Allah ni post message kat cbox aten. Korang baca lah kat dalam gambar tu. Dia gelar diri dia sebagai coi.


IP COI :- 58.26.99.201 
Siapa pernah jumpa IP ni, then tahu siapa owner dia. Sila habak mai kat cek yee. Mohon kerjasama awak. semua.

Dia kata aten copycat sebab background sama. Background tu ialah background ni ;


Aduhai kau ni sayang. Awak fikir saya seorang je ke pakai background tu sayang? Ramai lagi pakai sayang. Awak nak tuduh saya copycat tak bertempat. Nak saya senarai kan blog orang yg pakai background cenggitu? Sekejap yee!


Yang masih pakai background mcm awak kata tu, mereka berdua je. Yg lain yg pernah pakai, semua dah tukar background lain. Awak apahal nak kata saya copycat, sedangkan mereka pun pakai background yang sama macam awak dan saya. No brain -,-

Awak kalau nak cari kesalahan orang cukup pandai, tapi kesalahan sendiri taknak pulak cari. Sekarang ni, biar saya cari kesalahan awak. Kesalahan awak ialah ;-

MEMBUAT CERITA! FITNAH! 

Dan, sebelum saya nak akhiri post saya, saya nak bagitahu saya sudah BANNED IP awak. Kbai -..-
Keep Reading (Teruskan Membaca)

Share or Like, thank you.
 
Copyright 2017 Fatin Hazwani | Blogger Designer.