HOMEPAGE
THE AUTHOR
FREEBIES
TUTORIALS
DESIGN PROCESS
PORTFOLIO

Siasat sblm tuduh. Izyan tak copy my code pun.

Assalamualaikum bloggers.

Tadi aten check cbox, ada satu manusia gelabah ni sent message kat cbox aten. Dia kata izyan curi code kotak giveaway aten yang bergerak-gerak tu.
Hahaha kelakar dia tu. Dia tak scroll ke bawah ke tengok tutorial yang aten baru buat untuk izyan tu???

Kalau tak percaya, sini ada bukti.


 NI MALAM TADI IZYAN REQUEST. 
DAN MALAM TADI JUGAK ATEN BUATKAN TUTORIALNYA. INI LINK :-


 INI TODAY. DIA GELARKAN DIRI DIA ANON BESERTA LINK IZYAN


NI SELEPAS ATEN BAGITAHU IZYAN YANG TUTORIAL DAH SIAP.

Wahai anon, lain kali check dulu tau sebelum tuduh orang yang tak bersalah. K bye.

14 comments:

  1. hahaha selalunya mcm tu lah suka tuduh org tanpa siasat -..-

    ReplyDelete
  2. gelak pulak deh? haah memang pun. dia tak check awal2. tahu nak tuduh je.

    ReplyDelete
  3. gelak laa sbb sya pun pnah kena hehe ;)

    ReplyDelete
  4. sian kat dia. buat malu jahh ^,^

    ReplyDelete
  5. @rodiyatul akmar ; oh yeker? patutlah :)

    ReplyDelete
  6. @yacemin ; haha tahu takpe. tapi lagi kesian kat izyan, mesti dia kata apa2 kat izyan :3

    ReplyDelete
  7. pergh kwajaknya anon tuuuuuuuuuuuu!!!

    ReplyDelete
  8. Kesian Kak Izyan kena tuduh. Tula anon tu, main tuduh je.

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen yang diberikan. Jangan lupa datang lagi untuk cerita yang terbaru. Salam sayang dari owner blog

 
Thankyou for visiting | Template made by Fatin Hazwani.