HOMEPAGE
THE AUTHOR
FREEBIES
TUTORIALS
DESIGN PROCESS
PORTFOLIO

Selamat Hari Lahir, Adikku :D

Assalamualaikum bloggers :)

Harini aten tak update tutorials or freebies sebab harini full day mengadap design sendiri.
Aten ubah header dengan footer, lepastu ada ubah sikit sikit bahagian sidebar and post title.
So, takde masa nak buat tutorials or freebies.

But, semalam 1 Disember 2012 birthday adik aten, iaitu Fatin Syafikah.
Do you know her? Nak kenal dia? Add dia kat facebook Fatin Syafikah. Tekan je link tu.
Don't worry, adik aten tak sombong lah. Macam kakak dia ^^
Eh, aten sombong tak? Hehehehe :D

Malas nak beleter panjang-panjang. Haa ni lah adik aten, Fatin Syafikah tu.
Tengok macam macam rupa dia buat. Tahu lah comel u_u
Time to wish her ;


Adikku Fatin Syafikah,

Selamat hari lahir yang ke-13 tahun. Kau ikut tahun je umur kau 14 tahun. Kalau ikut birthday kau baru form one. Hoho, kecik lagi perangai macam budak besar.
Anyways, akak takada hadiah nak bagi. Cukuplah sekadar wish dari Akak Mu Fatin Hazwani.

Lagipun, takde dah dapat dua bear kan dari Akmal dan Paksu? Heee cukup cukup lah tu.
Bear besar, comel lagi ^^ Sempena hari lahir kau ni akak harap ;

  • Semoga kau dipanjangkan umur 
  • Semoga kau dimurahkan rezeki
  • Semoga kau berubah menjadi adik yang dan tidak nakal
  • Semoga berjaya dalam PMR pada tahun depan

Sekiannnn........................

Besok aten buat freebies header bentuk meja. Tunggu ye :*

8 comments:

  1. selamat hari lahir jugak.
    Ada lagi PMR tahun depan ek?

    Macam mana akak fatin buat cursor tuh?

    ReplyDelete
  2. aah ada. buat jelah. akak guna pixlr buat cursor tu.,.

    ReplyDelete
  3. Happy birthday akak fatin syafikah :) Huhu ;)

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen yang diberikan. Jangan lupa datang lagi untuk cerita yang terbaru. Salam sayang dari owner blog

 
Thankyou for visiting | Template made by Fatin Hazwani.