HOMEPAGE
THE AUTHOR
FREEBIES
TUTORIALS
DESIGN PROCESS
PORTFOLIO

Result PMR 2012 keluar bila???


Assalamualaikum bloggers ;)

Aten disini ^^ Haha harini 4 Disember 2012. Dua hari tak update blog kan?
Hmm, berapa minggu lagi nak ambik result PMR. Tapi bilaa? Haiyooooo.
Ada yang kat 19 Disember? Ada yang kata lepas hari krismas?
Bila sebenarnya ni? Mesti semua tak tahu kan..

For calon PMR 2012 lah,
Tadi aten search internet bila result PMR nak keluar.
Menurut artikel ni http://beliamuda.com/2012/10/bilakah-tarikh-pengumuman-keputusan-pmr-2012/comment-page-1/, tarikh yang diyakini result PMR akan keluar ialah pada 20 Disember 2012.
Lagi berapa hari tu? 16 hari right? Ohh seramnyaaaa sayaa -______-

Belum get ready nak ambik result ni.
Hope sangat dapat 5A dan ke atas. Sebab tu yang aten target.
Bukan nak bangga diri ke apa, tapi saja nak kongsi :)

Tahun 2009 Aten amek UPSR.

  • PRA-UPSR, aten cuma dapat 2A 3B 
  • UPSR SEBENAR, aten dapat 5A.

Fehhh, memang tak sangka sangat aten boleh dapat 5A macam tu :)

So, tahun 2012 ni aten amek PMR.

  • TRIAL PMR, aten cuma dapat 3A 1B 3C 1D
  • PMR SEBENAR, aten target 5A ke atas :) Tapi, kalau boleh nak 8A.

Tapi rasanya, macam tak boleh nak dapat 8A sahaja. Hmm, BI and sejarah, math 1, sains 1, kh memang spoill gila -.-

Sebelum aten habiskan entry ni ;
Aten nak mintak tolong korang doakan aten untuk keputusan yang keluar. Semua aten dapat keputusan seperti yang aten target tu. Tolong ea doakan aten? :) Terima kasih.
TOLONG YE DOAKAN UNTUK ATEN ;) SAYANG BLOGGERS YANG TOLONG DOAKAN.

19 comments:

  1. Entahlaa akak. 19/12, 22/12 atau 26/12 kot. Sorry kalau silap :(

    ReplyDelete
  2. Kakak Aimi pmr dapat 8A, harap akak dapat 8A :) Amin! Aimi tau akak boleh :D

    ReplyDelete
  3. Hai awak, good luck for result PMR nanti. kte pun belum get ready nak amik nanti. seram sejuk je. kte doakan moga batch '97 nanti get result cemerlang punye. Aamiin :')

    ReplyDelete
  4. Janganlah jatuh 19 Dec. My birthday tu *terpromot pulak* hahhaa, gurau :)

    ReplyDelete
  5. Good Luck . InsyaAllah aten dapat 8A :D

    ReplyDelete
  6. @aimi wardina : tulah, tarikh macamtu jugak diaorang bagi tahu. Wah, pandai akak aimi ye :) Hopefully akak dapat keputusan mcm akak aimi. Anyways thanks syg :)

    ReplyDelete
  7. @nurulassilah ; yeah, saya pun seram sejuk jugak ni U_U huh takot sangat. Harap harap keputusan PMR bagi batch 97 lagi okay dari tahun lepas ;)

    ReplyDelete
  8. @yacemin ; ecececeh, promote birthday nampak. hee kalau jadi 19 haribulan, kalau dapat keputusan okay, tu lah hadiah harijadi awak :D

    ReplyDelete
  9. @nuramirah rahman ; insyaallah, amin :D THANKS AMIRA.

    ReplyDelete
  10. Seramlah pula bila memikirkan yang result PMR nak keluar berapa minggu lagi tapi dalam masa yang sama dah tak sabar .

    Insya-Allah awak boleh dapat 8A ..:)

    ReplyDelete
  11. @hajar ; betul tu. insyaallah, amin :)

    ReplyDelete
  12. Lyana doakan aten dpt 8A,doakan lyana 9A ye? Biar kite same2 berjaya! Aminn~ :)

    ReplyDelete
  13. okay, aten akan doakan lyana jugak :) amin ^^

    ReplyDelete
  14. good luck. samelah kite. Doakan kita juga :)

    ReplyDelete
  15. goodluck too :) i'll pray for you too ^^

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen yang diberikan. Jangan lupa datang lagi untuk cerita yang terbaru. Salam sayang dari owner blog

 
Thankyou for visiting | Template made by Fatin Hazwani.