HOMEPAGE
THE AUTHOR
FREEBIES
TUTORIALS
DESIGN PROCESS
PORTFOLIO

Pencarian Sponsor For Our Giveaway.


Assalamualaikum bloggers.

Aten dengan Aqila Farah ingin membuat giveaway. Dan giveaway akan bermula pada lusa nanti, iaitu 12 haribulan :)
Siapa yang nak join, boleh join. Kami telah bersetuju untuk untuk memilih mereka yang bertuah nanti dengan dua cara :)

Klik this LINK. Itu older post yang aten update untuk cari sponsor. 

But now, kami memerlukan sponsor dari para bloggers.
Sudi tak jadi sponsor giveaway kami? Tak kisah lah nak sponsor apa.
Asalkan hadiah hebat dan menarik seperti yang tercatat dalam banner atas tu :D
Act, aqila dan aten ada juga beri hadiah untuk peserta nanti. hee,

Anyways, jadi sponsor pun ada kelebihan nya tau.

  • Boleh tingkatkan likers page awak difacebook
  • Boleh tingkatkan followers
  • Boleh tingkatkan traffic source.

Kalau ada sesiapa yang boleh jadi sponsor, boleh PM me at facebook.

http://facebook.com/ateyngemox

37 comments:

  1. Nanti kita nak join tau ;p

    ReplyDelete
  2. Kalau sponsor topap maxis 10 untuk 2 orang je boleh?

    ReplyDelete
  3. Nak sponsor brooch bunga boleh ?

    ReplyDelete
  4. Nak join tau nanti! Hadiah menarik! Huhu, harap menang. Aiceceh :p

    ReplyDelete
  5. @aimi ; jadi jelah. inbox kat fb kalau nk jadi sponsor. dn bagitahu apa yg aimi nk sponsor.

    ReplyDelete
  6. i'm wanna to be a sponsor,, edit blog for blogskin and template designer ,, and top up rm5 x 1 .. dah im dah

    ReplyDelete
  7. nak join boleh. harap menang. KuiKuiKui~

    ReplyDelete
  8. fatin kalau nk sponsor doodle bleh tak~~

    ReplyDelete
  9. Akak, Aimi nak tanya. PM tu benda apa? Sorry laa. Aimi xtau tu apa benda :(

    ReplyDelete
  10. @aimi ; personal message sayang oit.

    ReplyDelete
  11. Kalau akak xkesah adeq bole tolong kasi hadiah header transparent..

    ReplyDelete
  12. Jom join :

    http://creamlovebunny.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. @aimi wardina ; haha suka dia bila dah tahu.

    ReplyDelete
  14. keychain tu macam mana ehh nanti nak bagi orang tu kalau dia menang :3 ?? Saya ingat nak sponsor keychain.Tapi x kisah kan keychain apa-apa ? Boleh sponsor lagike walaupun GA dh start ?
    *sorry banyak soalan

    ReplyDelete
  15. @mizz hatver ; awak kena post lah keychain tu. masih boleh lagi sponsor :)

    ReplyDelete
  16. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  17. Ok . saya nak jadi sponsor . Nanti IM awak saya nak kena inform apa ye ?^^ Maaf Budak Baru Belajar :3 ekekeke

    ReplyDelete
  18. Ehh .. Tapi boleh ke orang yang sponsor tu join GA ni?

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen yang diberikan. Jangan lupa datang lagi untuk cerita yang terbaru. Salam sayang dari owner blog

 
Thankyou for visiting | Template made by Fatin Hazwani.