HOMEPAGE
THE AUTHOR
FREEBIES
TUTORIALS
DESIGN PROCESS
PORTFOLIO

Pemenang End Year Giveaway by Fhazwani & AqilaF :D

Assalamualaikum blogger kesayangan semua :)

Sudah tiba hari pengumuman pemenang End Year Giveaway By Fhazwani & AqilaF. Maaf atas kelewatan saya mengupdate senarai pemenang giveaway ini. Saya janji nak update pada 30 DISEMBER JAM 12 TENGAH HARI kan? Tapi hanya lewat berapa jam saje. Sejak giveaway ini berlangsung, saya sudah mengupdate 4 entry tentang giveaway. Kepada peserta giveaway yang tak pernah bukak, silalah bukak dan baca. Klik nombor2 tu untuk baca. 1234 .

PENGUMUMAN PENTING DARIPADA KAMI.
1. Sila tuntut hadiah korang dekat para penaja yang menaja hadiah korang. Saya akan bagi link sponsor semasa pengumuman. Selepas ini, tiada perbincangan tentang hadiah diantara saya dan pemenang. Itu hanyalah penaja dan pemenang. Jika penaja tidak memberi hadiah, itu bukan salah saya. Jika penaja meminta sebarang caj untuk penghantaran hadiah ke rumah awak, itulah adalah tanggungjawab awak.

2. Kepada pemenang yang menang hadiah daripada Fatin Farhanim, untuk pengetahuan,  Fatin Farhanim pulang ke asrama pada harini. Hadiah awak akan diuruskan oleh  Fatin Farhanim seminggu selepas sekolah :)

3. Kepada pemenang yang menerima hadiah daripada Yuyu Eyka & Jannah  hadiah korang dah lama siap. Just click the link beside your joined link.

4. Oleh sebab ada kesesakan lalu lintas di kepala otak, aten terpaksa buat semua random dan top ref sahaja. Tiada pemilihan blog menarik mahupun blogger bertuah. Sorry dear ^^

5. Oleh kerana hadiah melebihi peserta, saya ingin memberitahu bahawa terdapat beberapa orang bloggers mendapat lebih daripada satu hadiah. Jika tak percaya hadiah lebih ramai dari peserta, boleh check Senarai Hadiah dan Senarai Peserta. I just want to say "Congrate kepada siapa yang punggut banyak hadiah :D"

DAH BACA PENGUMUMAN ITU? BAGUS.
SEKARANG MASA UNTUK MENGETAHUI PEMENANGNYA.
TEKAN F3 THEN SEARCH LINK BLOG KORANG.
WAJIB CARI TAKOT KORANG KETINGGALAN HADIAH NANTI. SEBAB ADA BLOGGER DAPAT LEBIH DARI 1 HADIAH :)

Pemenang Top Refferal
(Shawlx2 by Huda Razida) (Letak banner di blogx2 by Nur Hanim)

Pemenang Random
(Topup RM10x2 Raja Farah)

(Headerx2 Arisa Nazifa)

(Edit Classic Templatex1 Farhan Coco)

(Edit Denim Templatex1 Farhan Coco)

(Topup RM5x1 Farhan Coco)

(Headerx2 Siti Rahayu)

(Headerx2 Hanis Syazana)

(Bannerx2 Hanis Syazana

(2broochx3 Wana Chan)

(Headerx5 Shamimie Johari)

(Edit Blogx3 Intan Suraya)

(Bloglistx10 Fatimah Azzahrah)

(Bloglist+Blogreviewx7 Fatin Farhanim)

(Topup RM5x2 Rodiyatul Akmar)

(Doodlex4 NabihahJournal)

(Single Doodlex1 LiyaaBloggies)

(Headerx1 LiyaaBloggies)

(Tudung Bawalx2 Huda Razida)

(Topup RM10x1 Shah Irwan)

(Topup RM5x1 Shah Irwan)

(Edit Blogskinx1 Nor Amirah)

(Cursorx5 Nor Amirah)

(Headerx2 Adilla Shahirah)

(Doodlex5 Yuyu Eyka)

(1Pashmina+1Keychainx1 Amira Azemi)

(1Earphone+1Keychain Amira Azemi)

(Header Kpopx6 by Jannah)

(Keychainx3 by Putry Mirah)

(Topup RM5x1 by Assilah Ismail)

(Bloglistx5 by Nur Hanim)

(Blog Reviewx5 by Nur Hanim)

(Header Berdoodlekan Gambar Pemenangx1 by Dea Arsil)

(Blog Reviewx3 by Dea Arsil)

(Blog Difollowx2 by Dea Arsil)

(Shawlx5 by Niaa Hannah)

(Topup RM5x1 by FatinHazwani)

(Headerx2 by FatinHazwani)

(1mini memo book, 1animal cartoon file, 1cute rabbit correction tape & eraser, 1rilakuma bookmark, 1cartoon pencil leadx1 by Aqila Farah)

(Blog Reviewx10 by Miera Rahman)
http://kejusyikin.blogspot.com/2012/12/end-year-giveaway-by-fhazwani-aqilaf.html

Okay done listkan pemenang. Tahniah kepada yang menang. Kepada yang tak menang jangan sedih. Ini bukan rezeki koranglah nampaknya :) Tapi yang penting, korang dah meriahkan giveaway ini. Thanks kerana sudi join okay ^^

HANTAR DETAIL NI PADA PENAJA HADIAH AWAK 

For Pemenang Yang Menang Shawl/Keychain/Pashmina/Keychain dan semua yang melibatkan penghantaran kerumah, sila ikut details ni ;
- Nama :
- Link blog :
- Link entry pengumuman pemenang :
http://duniaimpianfatin.blogspot.com/2012/12/pemenang-end-year-giveaway-by-fhazwani.html- Link entry giveaway yang korang buat :
- Hadiah apa awak menang :
- Alamat rumah :
- Number telefon (senang untuk hubung) :

For Pemenang Yang Menang TopupRM5/10, sila ikut details ni ;
- Nama :
- Link blog :
- Link entry pengumuman pemenang : http://duniaimpianfatin.blogspot.com/2012/12/pemenang-end-year-giveaway-by-fhazwani.html
- Link entry giveaway yang korang buat :
- Hadiah topup berapa awak menang :
- Number telefon (untuk hubung & masuk topup) :

For Pemenang Yang Menang Doodle/Header/Banner/Cursor/Editblog, sila ikut details ni :
- Nama :
- Link blog :
- Link entry pengumuman pemenang : http://duniaimpianfatin.blogspot.com/2012/12/pemenang-end-year-giveaway-by-fhazwani.html
- Link entry giveaway yang korang buat :
- Hadiah apa awak dapat :
- Bagi details hadiah awak *jika perlu* (untuk sponsor design) :

For Pemenang Bloglist/Blogreview :
- Jangan risau, saya akan hantarkan link pengumuman pemenang kepada sponsor :) Dan nanti In Shaa Allah blog awak akan direview/diletak di bloglist.

INGAT, SILA IKUT DETAILS SEBIJIK MACAM SAYA BUAT. AWAK TIPU, AWAK DOSA. KENA LANGGAR, MATI KATAK. 

51 comments:

  1. Yeyyyy, haha :D Cepat terjah sponsor aimi tu. hoho

    ReplyDelete
  2. Alhamdullillah. Terima kasih fatinn :D disebabkan saya takde fb, jadi, saya guna facebook akak saya tau. http://www.facebook.com/fariza.farizudin

    ReplyDelete
  3. yeayyyyyy alhamdulillah menang top referral!!! thanks aten :D

    ReplyDelete
  4. Alhamdullilah 3 hadiah. Thanks kak fatin.

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah saya dapat 2 hadiah :') Tapi kak aten, saya tak guna denim template. Tapi saya menang edit denim template. Macam mana ye? Wajib tukar ke?

    ReplyDelete
  6. @BUDAK EWAN : awak inbox aqila farah okay :)

    ReplyDelete
  7. @izyan nazirah : izyan menang top ref and random :) dapat 2 shawl :)

    ReplyDelete
  8. @syarifah : umm yang tu bincang dgn sponsor ye dear? :)

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah dpt header. umm blh xtukar nk yg SHINee? just asking :D

    ReplyDelete
  10. @zaa tyra ; takboleh. sebab tu bukan sy yang buat. tu sponsor yang buat. :)

    ReplyDelete
  11. dapat 3 hadiah. thank you so much :)

    ReplyDelete
  12. yey..menang jugak disini..ade rezeki disini..alhamdulilah...:)

    ReplyDelete
  13. alhamdulillah~ dalam menang topup :') terharu nyaaa

    ReplyDelete
  14. wahhh :D Miera mnng . thank you :D

    ReplyDelete
  15. eh kak fatim, hanim tak masuk asrama lah. salah orang kot

    ReplyDelete
  16. eh akak fatin, hanim tak masuk asrama lah, salah orang kot.

    ReplyDelete
  17. ALhamdulillah, menang 2 hadiah :) Thanks ye kak fatin :D

    ReplyDelete
  18. Done review blog pemenang dan letak bloglist pemenang di blog hanim. ini dia link :

    http://nurhanim-ehier.blogspot.com/2012/12/blogview-pemenang-end-year-ga-by.html

    Tahniah kepada pemenang! :D

    ReplyDelete
  19. Strawberry cinta shasha : yeah alhamdulillah :) tahniah menang.

    ReplyDelete
  20. @SHazH0NIee : Hee tuntut hadiah kat sponsor ye :)

    ReplyDelete
  21. @nur hanim ; eh yeker? salah org lah agaknya. ingat nama hanim je. :p

    ReplyDelete
  22. Wowww dapat dua hadiahh haha tak sangka , dah brapa lama dah tak merasai menang hadiah giveaway ni haha btw thank yaa adik :D

    ReplyDelete
  23. Yeyy!! Alhamdullilah.. menang :)

    ReplyDelete
  24. @Norvanida : tahniah :) tuntut hadiah kat sponsor ye.

    ReplyDelete
  25. Wahhh ! Gila coooolll pemenangnya ! Haha, rugi tak join :3 Bukan apa, time tengah malas xD Haha, anyway congrates Aten sebab GA berlangsung meletup tuuuu ;)

    ReplyDelete
  26. @nurul syafiqah ; thanks :) nanti GA aten yang akan datang join lah ^^ mana tau ada rezeki fiqah.

    ReplyDelete
  27. Alhamdulillah ,, dapat jgk bloglist .. hehe . thanks awok omey :)

    ReplyDelete
  28. Ehh ,, bary nampak .. sy pun dpt shawl jgk lah .. hihi , terharunya~ :)

    ReplyDelete
  29. alhamdulilah..fatin..syasya da detail kat fatin di page

    ReplyDelete
  30. tak de rezeki. :') btw, tahniah para pemenang.

    ReplyDelete
  31. alhamdulilah menang header ngn blog review ! omooo thankssss

    ReplyDelete
  32. @syasya : page siapa ye? sysya menang hadiah daripada saya. sila tuntut ye. sebelum terlambat :)

    @hana jalil ; mungkin GA lain rezeki hana ada :)

    @beby hani : ur welcome :)

    ReplyDelete
  33. Alhamdulillah , terima kasihhhh .

    ReplyDelete
  34. Alhamduliallah .. Nak Bg Details Kat Mane Ye ,Kak? :)

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen yang diberikan. Jangan lupa datang lagi untuk cerita yang terbaru. Salam sayang dari owner blog

 
Thankyou for visiting | Template made by Fatin Hazwani.