HOMEPAGE
THE AUTHOR
FREEBIES
TUTORIALS
DESIGN PROCESS
PORTFOLIO

I'm So Grateful With My PMR Result :)


Assalamualaikum bloggers.

Harini, aten ambil result PMR aten. Memang sejak dua hari lepas hati rasa "dup dap dup dap" je.
Rasa tak tenang langsung tau. Mcm tak sabar je nak ambil result PMR.
Hmm tadi pagi, my mum dah tahu dulu my result. Then aten pun tertau.
So, dengan hati yang gundah gulana aten tetap pergi ke sekolah nak ambil slip and nak tahu keputusan kengkawan.
Kawan semua nak tahu berapa aten punya, so aten rahsia kan dulu :)

Alhamdulillah, SMK SERI PAGI telah mencipta rekod pada tahun 2012. SMK SERI PAGI memperolehi 27 orang pelajar mendapat straight A's :)
Batch 97 mencipta rekod paling ramai dapat straight A's di sekolah aten.

Korang nak tahu berapa aten dapat?????????????
3A 2B 3C

GRED A :- BAHASA MELAYU | AGAMA ISLAM | KEMAHIRAN HIDUP (ERT)
GRED B :- SEJARAH | MATHEMATICS
GRED C :- SCIENCE | GEOGRAFI | BAHASA INGGERIS

Alhamdulillah lah :) Tak kisahlah berapa result. Janji parents aten tetap beri semangat kat aten even result tak sebagus mana.
Dan, aten syukur sangat sebab SEJARAH masa trial aten dapat GRED D tau. Masa PMR ni terus naik B :)

KORANG PUNYA RESULT BERAPA?
TAK NAK KONGSI KE? KONGSI LAH HA ^^

CLICK THE IMAGE TO GO TO THIS POST

Sekiannnnnnnn........

45 comments:

  1. Congrates :)

    Saya dapat 6A 2B :)

    B - KH (PK) , BI ;)

    ReplyDelete
  2. @najihah : thanks :) Wow, pandainya :) congrate to you too dear ^^

    ReplyDelete
  3. Tahniah akak ! Tkpe, usaha lagi . Sy x exam pmr, tpi kakak saudara sy . dia dpt 9A . Alhamdulillah :) Akak usaha lgi tau ! SPM kan ada . Yg penting usaha . Usaha tangga kejayaan . Sy next year amik UPSR . Nervous arh .

    ReplyDelete
  4. Wahh , tahniah awak . Ok la tuu :)

    Saya dapat 6A . Alhamdulillah :)

    http://budakpeliksstory.blogspot.com/2012/12/result-pmr-aku.html

    ReplyDelete
  5. Congrats! Tak pe, SPM kita buat betul2 kayy ^_^ Result saya tersesat 1b :P

    ReplyDelete
  6. @lia ; wahh say congrate to your akak sedara k :) Akak takpernah putus usaha dek. Akak dah cuba usaha, dan ini yang akan dpt :) akak redha je. yeah, SPM 2 tahun lagi akak buatkan betul2 :)

    ReplyDelete
  7. @ANIS FARHANA : Wahh pandai awak :) congrate ye syg :)

    ReplyDelete
  8. @eika MD ; insyaallah. Thanks dear :) wahh semua pepandai ;(

    ReplyDelete
  9. kenapa blog awak selalu nak tiru blog faqihahhusni?

    ReplyDelete
  10. aten! tahniah :) saya dapat 1A3B4C sejaaaaaa :D heee

    ReplyDelete
  11. haen faraa ; thanks faraa :) ouh okay lah tu. janji takde fail :) tahniah jugakk ^^

    ReplyDelete
  12. Congrets, Fatin :) Saya 6A2B (Yang dapat B ialah BI n PI) Tak apa, Fatin.. Asalkan awak dah usaha.. Btw, awak boleh tebus balik masa SPM nanti.. Wish you good luck, Fatin :)

    ReplyDelete
  13. Okayy lahh tu :)
    kita dapat 5A 3B :')
    B - Sej Geo Agama :/

    ReplyDelete
  14. @nur atirah : Thanks dear :) Wah pandai awak. Tahniah jugak untuk awak :)

    ReplyDelete
  15. @budak ewan : thanks dear :) hee okayy.

    ReplyDelete
  16. tahniah fatin . huda alhamdulillah dapat 7A 1B :)

    ReplyDelete
  17. Tahniah yer awak. Takpe rezeki awak maybe kat SPM ke, mane taw kalau awak usaha sungguh-sungguh :)

    ReplyDelete
  18. @nurul assilah : thanks dear :) hmm in shaa allah :)

    ReplyDelete
  19. Tahniah. =)
    usaha lagi untuk spm pulak.

    °°» natasya-pink.blogspot.com/2012/12/wordless-wednesday-3-alhamdulillah.html

    ReplyDelete
  20. Congrate atin !! 3a pun dh kawkaw! Fighting for SOM pulak..

    my result : Alhamdulillah 8a' saya ambik 9 :)

    ReplyDelete
  21. @amani : thanks amani :) tahniah jugak untuk awak syg :)

    ReplyDelete
  22. saya dapat 7A1B (B = perdagangan) :P Congratz anyway. lololol

    ReplyDelete
  23. Tahniah untuk awak :) saya pun PMR gak..but my result tak memuaskan hehe..tapi syukur lah xde yang fail :)

    ReplyDelete
  24. thanks dear :) okaylah takde fail. tahniah untuk awak jugak :)

    ReplyDelete
  25. even , benda dah lepas i still wanna share my result . 2A 5B 1C 1D and yg D tuh bahasa arab , C kemahiran hidup(perdagangan) A bm and sejarah , the rest was B . hehe

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen yang diberikan. Jangan lupa datang lagi untuk cerita yang terbaru. Salam sayang dari owner blog

 
Thankyou for visiting | Template made by Fatin Hazwani.