HOMEPAGE
THE AUTHOR
FREEBIES
TUTORIALS
DESIGN PROCESS
PORTFOLIO

Freebies Header Berbukit-bukit Part II

Assalamualaikum bloggers.

Today, Aina Hanani dan Aqila Farah request macam mana nak buat header berbukit-bukit macam blog aten tu. Contoh tengok kat bawah ni. Kali ni aten bagi freebies. Tak dapat nak ajar. Busy :D



Gambar atas tu merupakan contoh macam kat header aten :) So sesiapa yang nak guna freebies ni, boleh ambil :)

Width : 648px
Height : 121px

NO RE-FREEBIES / NO RE-POST 
NI MERUPAKAN HASIL TANGAN SAYA SENDIRI
CLICK IMAGE UNTUK SAVE











Itu sahaja warna yang dapat aten buatkan . Taktahu dah nak buat warna apa.
So, siapa yang nak guna untuk hiaskan header dia, boleh ambil dan guna.
Tapi jangan re-freebies aten punya handmade.

Siapa yang dah ambil or guna tinggalkan komen okay :)
Siapa yang tak nak ambil, tinggalkanlah komen tentang handmade aten ni :D Hee
Sekian...............

LEAVE A COMMENT AFTER TAKE
NO RE-FREEBIES / NO RE-POST

78 comments:

  1. Cantik :D
    PANDAI AWAK BUAT YE ^^

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. Join erk ? :p

    http://hadifahsabri.blogspot.com/2012/11/partner-end-year-giveaway-by-hadifah.html

    ReplyDelete
  4. macam mana nak letak nama dekat header ? and saya dah guna header awak satu and some tutorials :] i like ! <3

    ReplyDelete
  5. letak je lah, edit guna photoshop ke :) okay thanks like :)

    ReplyDelete
  6. nak amik yang kaler pink tu ea..

    ReplyDelete
  7. Saya ambil satu eh? Terima kasih ^^

    ReplyDelete
  8. Akak, saya ambil sate boleh? Hehe :)

    ReplyDelete
  9. saya ambil ye fatin hazwani . terima kasih :) ..

    ReplyDelete
  10. @fa cullen ; ambillah :)
    @afifah ; ambillah :)

    ReplyDelete
  11. saya mintak satu ye..nak buat header

    ReplyDelete
  12. Lia nak ambik.. Tapi, tkde wrne yg sesuai utk blog Lia. Tkpelah. Btw, comeyh !

    ReplyDelete
  13. akak amek semua yg berkaler biru ea.. :)

    ReplyDelete
  14. salam aten, sy gune header awk :) terima kasih ;)

    ReplyDelete
  15. Anis amik satu ye. Terima kasih. ^_^

    ReplyDelete
  16. akak fatin.adik amik 3 ye.thks akak fatin.Cantik akak fatin buat

    ReplyDelete
  17. assalamualaikum kak fatin . kita ambik ea ? comey sgt ! http://ceriterasibimok.blogspot.com/

    ReplyDelete
  18. Assalamualaikum boleh tanya tak macam mana nak tukar contoh mcm awak buat ni => FATIN'S HAZWANI BLOG ..cam mana nak buat nama kita.em boleh ajarkan tak.terima kasih, =)

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen yang diberikan. Jangan lupa datang lagi untuk cerita yang terbaru. Salam sayang dari owner blog

 
Thankyou for visiting | Template made by Fatin Hazwani.