HOMEPAGE
THE AUTHOR
FREEBIES
TUTORIALS
DESIGN PROCESS
PORTFOLIO

Freebies Header Bentuk Meja.

Assalamualaikum bloggers.

Semalam aten dah kata nak bagi freebies header bentuk meja right?
Okay now aten dah tunaikan janji.
Aten dah buat header bentuk meja dalam pelbagai color iaitu, biru, ungu, hijau, orange.

NO RE-POST / NO RE-FREEBIES
COMMENT IF YOU TAKE IT

Aten bagi header kosong je tau. Hiasan korang buat lah sendiri.
Karang kalau aten buat hiasan, takot korang tak berkenaan pulak kan.

Width : 940px;
Height : 400px;

http://i.imgur.com/wClrSTx.png

http://i.imgur.com/yEbPDQN.png

http://i.imgur.com/ZJe9AdI.png

http://i.imgur.com/MMZxYKq.png


http://i.imgur.com/8den6ah.png


http://i.imgur.com/hfpqzFm.png

Copy url image header tu dan paste dekat new tab lepastu save kat lappy/pc korang.
Berkenan? Amek lah :) Tapi jangan lupa tinggalkan komen okay lepas amek.

  • No re-post / No re-freebies.
  • Made by my own.
  • Leave comment if you want it.

50 comments:

  1. akak x pandai lagi nak buat header gojes2...

    ReplyDelete
  2. hee ni pun aten pepandai je buat :) tengok2 jadi.

    ReplyDelete
  3. Akak, tolong buatkan untuk Aimi boleh? Aimi dah buat banyak kali dah, tak jadi2.. Nak meja yang warna purple. Tq akak :)

    ReplyDelete
  4. @muhammad redzuan ; insyaallah, nanti saya tambah kan freebies meja merah pulak.

    ReplyDelete
  5. @aimi wardina, buat apa dek? tu kan dah ada meja warna purple.

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. @dea ; akak dimasukan nanti dalam freebies.

    ReplyDelete
  8. Bukan, tolong letak icon apa2 pastu tulis nama Aimi :( Pliss

    ReplyDelete
  9. @Fatin Hazwani: thanks akak :) baek akak xD

    ReplyDelete
  10. @DEA ; okay ur welcome :) haha biasa je :)

    ReplyDelete
  11. blue is taken by me ..muahahaha..thanks :)

    ReplyDelete
  12. @fatimah azzarah ; okay ur welcome :)

    ReplyDelete
  13. Zakirah amik satu ..sebagai permulaan :)

    ReplyDelete
  14. wahh! baru tahu mcm mne nk amik freebies ni. haha. mekasih btw :)

    ReplyDelete
  15. amek yg blue again..harap tak marah.. huhu

    ReplyDelete
  16. Anis amik satu ye. Terima kasih. ^_^

    ReplyDelete
  17. nak ambek banyak-banyak boleh ? hehe :D

    ReplyDelete
  18. akak , kita ambik 2 ea ? hee thanks http://ceriterasibimok.blogspot.com/

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen yang diberikan. Jangan lupa datang lagi untuk cerita yang terbaru. Salam sayang dari owner blog

 
Thankyou for visiting | Template made by Fatin Hazwani.