HOMEPAGE
THE AUTHOR
FREEBIES
TUTORIALS
DESIGN PROCESS
PORTFOLIO

End Year Giveaway By Princess1405.

Assalamualaikum semua :)

Today, ada orang jemput aten join Giveaway dia. Orang dia comel gituuu ^^
Malas nak cakap banyak, mari kita tahu tentang Giveaway ni.


Click banner kiut miut tu untuk join contest ni ^^

Syarat-syarat penyertaan ;

1. Buat entry bertajuk "END YEAR GIVEAWAY BY PRINCEES1405" -done-
2. Follow blog & Like fanpage awak -done-



cume google+ & twitter je saya takde :) *sorry*

3. Like fanpage & follow blog sponsor. -done-


cume google+ & twitter je saya takde :) *sorry*

4. Letak banner dan link ke entry awak. -done-
5. Tag dua orang rakan :- aimi-wardina.blogspot.comfateha-halim.blogspot.com -done-
6. Tinggalkan link di entry di ruangan komen. -sedang-

Segala syarat sudah pun saya laksanakan. Harap-harap menang. Amin ^^

Okay korang, apa tunggu lagi? Jom lah join GA ni ramai-ramai.
Hadiah menarik tau. Tak percaya? Boleh klik banner tu dan tengok hadiah ni.
Giveaway ni dianjurkan selama seminggu sahaja. Tamat pada 27 haribulan ni ^^

11 comments:

  1. Macam mana nak buat border dekat sidebar tu?

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. Sesama :) Okay okay :) Hope menang lah. Dah support mereka pun kecuali kenali kawan baik tu belum lah ^^

    ReplyDelete
  4. (komen sebelum ni dipadam. sila tengok entry lama sy diblog utk keterangan lanjut)


    Thanks sebab sudi join First End Year GA saya. Pemenang akan diumumkan esok. saya akan singgah lagi esok untuk memaklumkan hadiah apa yang korang dapat :)

    Jangan lupa support mereka juga : http://izzam4eva.blogspot.com/2012/12/segmen-3-hari-kenali-kawan-baik-by.html

    ReplyDelete
  5. anda dapat doodle hand made..kat mana nak tuntut?
    sila ke fb nie:

    https://www.facebook.com/Areyouizaima

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen yang diberikan. Jangan lupa datang lagi untuk cerita yang terbaru. Salam sayang dari owner blog

 
Thankyou for visiting | Template made by Fatin Hazwani.