HOMEPAGE
THE AUTHOR
FREEBIES
TUTORIALS
DESIGN PROCESS
PORTFOLIO

Tempahan Header Zahirah & Kak Abel

Assalamualaikum bloggers :)

Today, aten dah siapkan 3 tempahan dari pada Zahirah Zawawi dan Kak Abel Syuhada.

Zahirah tempah :- Header & Menu Tab Bergambar
Kak Abel Syuhada :- Header bersambung dengan body

Alhamdulillah, RM25 aten dapat daripada meraka :) Dan, nampak mereka macam suka je dengan hasil kerja aten. Alhamdulillah.
Meyh kita tengok header Kak Abel Syuhada.


Comel tak? Doodle kak abel yang cari. So aten buatkan lah dengan apa yang ada kat dalam kepala otak aten ni. Nampak comel kan blog kak abel? So, apa lagi jom terjah blog kak abel. Sambil tu, ringankan tangan untuk follow blog kak abel :)

And, ni pulak tempahan header dan menu tab daripada Zahirah Zawawi.

 

Cantik tak header aten buatkan? Hehe :) Aten buat atas kreativiti aten. No copy copy dari other blog. Sekarang blog zahirah nampak comel je aten tengok. Haa apa tunggu lagi, kasi terjah blog zahirah ni. Dan tinggalkan jejak as her followers :D

Untuk tempahan boleh PM saya di fanpage atau emel saya : fhazwanikitty@gmail.com
Copyright Artwork & Design Duniaimpianfatin

10 comments:

Terima kasih atas komen yang diberikan. Jangan lupa datang lagi untuk cerita yang terbaru. Salam sayang dari owner blog

 
Thankyou for visiting | Template made by Fatin Hazwani.