HOMEPAGE
THE AUTHOR
FREEBIES
TUTORIALS
DESIGN PROCESS
PORTFOLIO

DONE Tempahan Footer From Azwar.

Assalamualaikum bloggers :)

Today, aten dah siap kan satu lagi tempahan dari Azwar Syuhada .
Azwar telah tempah footer/copyright bergambar.
Aten buat semampu nya boleh mengikut ciri-ciri yang dia mahu.


Just simple. Azwar dia nak doodle girl pakai cermin mata dan main laptop.
Tapi aten ni bukan doodler, haha aten sendiri pun search internet. So aten gantikan doodle tu dengan laptop tu.
Laptop tu aten warnakan ikut warna yang dia nak. Pink and kelabu :D So how? Okay tak?

Untuk tempahan boleh PM saya di fanpage atau emel saya : fhazwanikitty@gmail.com
Copyright Artwork & Design Duniaimpianfatin

8 comments:

Terima kasih atas komen yang diberikan. Jangan lupa datang lagi untuk cerita yang terbaru. Salam sayang dari owner blog

 
Thankyou for visiting | Template made by Fatin Hazwani.