HOMEPAGE
THE AUTHOR
FREEBIES
TUTORIALS
DESIGN PROCESS
PORTFOLIO

Tempahan Edit Blog Izni.

Assalamualaikum bloggers :)

Semalam, aten baru siapkan satu tempahan edit blog daripada Izni Najwa.
Dia dah nak menjangkau usia 18 tahun. Tetapi blog dia aten edit nampak mcm budak budak je :)
Tapi, tiada komen yang negatif yang diberinya. Dia kata dia suka.

Mari tengok design blog Izni Najwa ni.


Boleh klik gambar tu untuk lebih jelas.

So how design nya? Hee susah tau nak buat.
First time aten buat template mcm ni.
Header tu sebenarnya satu je ^^ But aten design jadikan mcm template design sendri :)

Siapa nak? Buat lah tempahan.
Aten bukak tempahan sampai 31 disember. Dan selepas tu ditutup. Sebab nak sekolah dah.
Jangan lupa tinggalkan komen di entry ni ye.

Oh sebelum terlupa, mari join GA IZNI NAJWA. TARKH TUTUP 23 JANUARI 2013. Jom kita meriahkannya lagi okay^^ Hadiah menarik tauu :D

Untuk tempahan boleh PM saya di fanpage atau emel saya : fhazwanikitty@gmail.com
Copyright Artwork & Design Duniaimpianfatin

14 comments:

  1. Atoto, comel Aten edit. :D Kalaulah boleh tempah xD

    ReplyDelete
  2. comelnye akak edit . tgh jealous ni :3

    ReplyDelete
  3. hee jangan jealous. biasa je tu :)

    ReplyDelete
  4. Hey I am so thrilled I found your website,
    I really found you by accident, while I was researching on Google for something
    else, Anyhow I am here now and would just like
    to say cheers for a incredible post and a all round exciting blog
    (I also love the theme/design), I don't have time to go through it all at the minute but I have bookmarked it and also added in your RSS feeds, so when I have time I will be back to read much more, Please do keep up the fantastic job.
    Also visit my webpage - ads free chating sites belize

    ReplyDelete
  5. Therefore, if you condition otherwise, your sediment report will be mechanically
    charged for a 30-day add-on of the male enhancement addendum.


    my homepage penis enlargement

    ReplyDelete
  6. berapa harga? Mahal tak?

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen yang diberikan. Jangan lupa datang lagi untuk cerita yang terbaru. Salam sayang dari owner blog

 
Thankyou for visiting | Template made by Fatin Hazwani.