HOMEPAGE
THE AUTHOR
FREEBIES
TUTORIALS
DESIGN PROCESS
PORTFOLIO

Done make a new header & footer :D

Assalamualaikum semua :)

Today aten habiskan masa aten buat header dan footer baru untuk blog aten...
So penattttttttttttttttttttttttttttttttt T^T tapi happy sebab header kali ni aten suka sgt :D
Heehehe, amacam header baru ni? Okay tak??

And, bukan edit header and footer je. Aten ada edit sikit sikit kat blog aten, like sidebar, exchange link, navigation, and cbox :)
Korang boleh usha2 semua tu.


Ni view blog aten yang sebelum ni. Dan yang bawah ni view blog aten yang baru ^^


Boleh klik kedua-dua gambar untuk lebih jelas :D

Tinggalkanlah komen korang tentang new look ni ^^ ummmmmmmmmmmmm, haaa ada satu lagi hal nak bagitahu...

GA AKAN TAMAT PADA 28 DISEMBER 2012. SEKIANN.

9 comments:

Terima kasih atas komen yang diberikan. Jangan lupa datang lagi untuk cerita yang terbaru. Salam sayang dari owner blog

 
Thankyou for visiting | Template made by Fatin Hazwani.