HOMEPAGE
THE AUTHOR
FREEBIES
TUTORIALS
DESIGN PROCESS
PORTFOLIO

Design blog sudah berubah lagi ^^

Assalamualaikum bloggers ;)

Nampak tak perubahan blog aten? hehehe ada cinderella lah. awwwww :D
Entah kenapa tetibe muncul dalam kepala otak nak bubuh gambar cinderella kat header and footer.

Act, aten buat ni semua sebab aten nak jadi mcm cinderella :D *poyo k poyo*
Comel apa cinderella tu? Hehe penat tau cari gambar cinderella yang cun melecun and senang ditransparentkan.
Dan, kali ni blog ni hasilnya daripada air tangan aten sendiri. No copy dari others :)

Biar lain daripada yang lain bila orang tengok. Kebanyakkan header doodle semua sama kan?
Now doodle tak sama. haha cehh :P Header aten gambar cinderella.

This is my old design ;




And now my new design, see lah kat blog. Hehehe ^^ Okay tak???
Lepasni taknak tukarlah, in shaa allah lah :p

TINGGALKAN KOMEN SIKIT PASAL NEW DESGIN NI BOLEH?

22 comments:

  1. Huuuu, comel gila :D
    Akak, nak tanya leh x? Macam mana nak buat double border kat tepi blog?

    ReplyDelete
  2. tu akak tak guna code, akak guna gambar. akak design sendiri :) nanti akak buatkan tutornya. tapi lambat skit jelah. sebab tadi pun ada yang request.

    ReplyDelete
  3. cantik blog aten..pandai edit blog :)

    ReplyDelete
  4. Saya suka la design baru nie, sebab header and footer dye jarang jumpe kt mana2 blog kecuali blog akak~

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen yang diberikan. Jangan lupa datang lagi untuk cerita yang terbaru. Salam sayang dari owner blog

 
Thankyou for visiting | Template made by Fatin Hazwani.