HOMEPAGE
THE AUTHOR
FREEBIES
TUTORIALS
DESIGN PROCESS
PORTFOLIO

Contest Top Referer Get RM100 Topup.

Assalamualaikum bloggers :)



Tadi Azieyan pos kat cbox aten "nak menang rm100?" . So aten klik link blog dia dan tengok ada entry pasal contest ni.

So, aten tekan banner tu. Hadiah diiiiaaa??? Wowwww best tauu ^^
Rugi siapa yang tak joinn ni.
So, marilah semua kita meriahkan lagi contest ni. Pengajur contest ni masih baru lagi.
So tak salahkan kita meriahkannya?? Apa tunggu lagi? Klik sahaja banner atas tu untuk join.

Syarat-syarat penyertaan :

1. Follow blog pengajur. -DONE, FOLLOWERS KE 95-
2. Link fanpage pengajur -DONE, LIKERS KE 139-
3. Like fanpage partner pengajur -DONE, LIKERS KE 725-
4. Buat entry bertajuk seperti diatas serta banner -DONE-
5. Tinggalkan link di komen entry. -SEDANG-
6. Sedang promote ^^
7. Tarikh tutup akan diberitahu kelak.

Okay bloggerians, jom kita ke link ni untuk join ^^ 
http://www.the-bloggeria.my/2012/12/contest-top-referer-get-rm100-topup.html

10 comments:

  1. singgah sini ...
    dri segemen yg sme ...
    salam perkenalan ...

    http://cicaktersepit.blogspot.com/2012/12/contest-top-referer-get-rm100-topup.html

    ReplyDelete
  2. goodluck ye akak.

    Nak sponsor takk?

    http://www.aingraphic.my/2012/12/pencarian-sponsor-untuk-ga-akan-datang.html

    Jom la join Giveaway Ain ye.

    http://www.aingraphic.my/2012/12/gempak-giveaway-by-farah-puteri-ain.html

    ReplyDelete
  3. thanks, nak. dah send dah kat form :)

    ReplyDelete
  4. jalan2 sambil follow_follow...

    + nice blog lorl & najihah dtg dr CONTEST yg same ... GUDLUXXX

    MY LINKS http://nurulnajihahadam.blogspot.com/2012/12/contest-top-referer-get-rm100-topup.html

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen yang diberikan. Jangan lupa datang lagi untuk cerita yang terbaru. Salam sayang dari owner blog

 
Thankyou for visiting | Template made by Fatin Hazwani.