HOMEPAGE
THE AUTHOR
FREEBIES
TUTORIALS
DESIGN PROCESS
PORTFOLIO

Ya Allah, kau lindungilah saudara kami.


Assalamualaikum bloggers.

Sorry sebab lama tak update. Hm visitor ramai, tapi semuanya lalu gitu je ;)
Tak tinggalkan jejak pun. K takpe -.- hmm :'(

Semua tahu kan apa dah jadi kat Palestin/Gaza?
Israel (Yahudi Laknatullah) telah menyerang negara mereka.
How dare them -..- Kesian betul tengok kanak-kanak kecil yang tak berdosa jadi mangsa.
Hm memang nak nangis lah bila tengok gambar diaorang ;'(

Semalam, ada makan free kan kat mcd?
Dengar cerita ada yang sakit perut makan mcd free tu. Patutnya elakkan diri daripada makan tu.
Sepatutnya rakyat malaysia pulaukan mcd untuk beberapa harini. Ini tak menimbun orang beratur pergi makan? -.-


Lihat, ustaz azhar idrus pun kata jangan ambil.
Tapi nak buat macam ne, makanan free sape tak nak kan? -.-

Hm, sumpah tak sanggup tengok budak-budak kecil menangis, mati dibunuh. Kesiannya diaorang :'(


Lihat, kanak-kanak israel menghantar mesej kepada kanak-kanak palestin. Dan, akhirnya itu yang kanak-kanak palestin terima. Subhanaallah :'/


This is the real video from palestin recorded by someone.
Ya Allah, betapa susahnya hidup mereka disana.

Marilah kita sesama berdoa untuk mereka supaya mereka selamat. Dan supaya Tentera Israel & Kerajaan Israel hancur.

Ya Allah, kau lindungilah kanak-kanak kecil, dan semua penduduk yang berada di palestin/gaza daripada peperangan yang telah dirancang oleh Israel. Ya Allah, kau berikanlah balasan yang berlipat kali-ganda daripada apa yang telah ditempuhi oleh penduduk palestin/gaza. Semoga tentera israel, barack obama dan kerajaan hancur & musnah. Ya Allah, kau makbulkanlah doa kami ini :'( Kami tidak sanggup melihat kesengsaraan yang dihadapi oleh saudara islam kami :'( Amin ya rabbal'alamin.....

2 comments:

Terima kasih atas komen yang diberikan. Jangan lupa datang lagi untuk cerita yang terbaru. Salam sayang dari owner blog

 
Thankyou for visiting | Template made by Fatin Hazwani.