HOMEPAGE
THE AUTHOR
FREEBIES
TUTORIALS
DESIGN PROCESS
PORTFOLIO

Tak sangka tersenarai 11 header blog comel.

Assalamualaikum bloggers ;)

Aten hereeeeeeeeeeee.
Today, aten nak habiskan masa edit blog. Lepas edit blog aten akan update tutorial yang direquest oleh korang semua.

Sebelum aten nak mula edit blog, aten nak share sikit pasal web ni.
Tadi, aten search google. Aten search "DUNIAIMPIANFATIN".
Lepastu, ada terkeluar satu tajuk ni "11 HEADER BLOG YANG COMEL" sambil ada link blog aten.

Jadi aten pun tekan link tu, tengok tengok ada header blog aten. Waah ;D tak sangka header blog aten comel ^^
But, entry yang orang tu update dah lama. 10 OCTOBER 2012 masa aten tengah jawab exam PMR.

Heee, kalau tak caye boleh pergi kat link blog orang ni. http://fendy1302.blogspot.com/2012/10/11-header-blog-yang-comel.html . header aten yang atas sekali. tapi itu header yang dulu lah.

TEKAN GAMBAR UNTUK LEBIH JELAS.

Tapi, ada lagi 10 header yang lagi comel dari header aten :)
Header diaorang lagi comell tau. Tak caye? Tekan link blog orang tu.
Okaylah, sampai sini sahaja entry kali ni.

2 comments:

Terima kasih atas komen yang diberikan. Jangan lupa datang lagi untuk cerita yang terbaru. Salam sayang dari owner blog

 
Thankyou for visiting | Template made by Fatin Hazwani.