HOMEPAGE
THE AUTHOR
FREEBIES
TUTORIALS
DESIGN PROCESS
PORTFOLIO

Salam Maal Hijrah :D


Assalamualaikum blogger yang disayangi ;)

Today, 11:24 malam aten ingin mengupdate entry pasal Maal Hijrah tahun baru mengikut bulan islam ;)
Masih sempat lagi aten nak mengucapkan Selamat Menyambut Maal Hijrah yang ke 1434.

Sungguh cepat masa berlalu kan? Ya Allah hai, pejam celik pejam celik dah masuk awal muharam balik.
Pasti semua dah buat azam baru kan untuk tahun baru ni? ;)
Bagi sape yang tak buat azam baru tu, buat lah :D

Anyways, sempena maal hijrah ni..............................
Aten nak mintak maaf kepada semua, tak kira lah dengan org yang aten ada buat salah atau tak ;)
Maafkan Fatin Hazwani ye?
Sedangkan Nabi Muhammad ampun kan umat kenapa tak anda? ;'/
Heee, i like very much with person who have sifat "pemaaf" ni .

Azam aten sempena maal hijrah ni ialah,

  • Always lakukan perkara wajib. 
  • Always rajin dalam lakukan apa-apa.
  • Always senyum tak nak marah marah. *haha*
  • Always siapkan homework, kerja khusus yang bakal diberi oleh guru bila start sch nanti.
  • Always elakkan diri daripada kawan yang perangai macam pftttttttttttt.


Haaa, that all ;D Azam korang apa pulak? Nak tahu jugak :*
Hehehe, sebelum habiskan entry ni.
Aten nak mintak tolong koran doakan aten supaya aten dapat keputusan yang cemerlang untuk PMR yang akan keluar pada bulan 12 selepas hari natal.
Terima kasih sesangat ;)

To all UPSR & PMR CANDIDATE ;
Semoga kita semua dapat keputusan yang cemerlang nanti ;)
Adik-adik yang bakal ambik result isnin depan, jangan lupa kongsi result. Nak bagi hadiah ni. Cehh haha xD

To SPM CANDIDATE ;
Cuti cuti juga, buku jangan lupa buka ;) Merdeka merdeka juga nanti, jangan sampai SPM sahaja ;) Tak syokkk lah ;p

4 comments:

  1. Akak, awak ditag ^o^

    http://elmoblaster.blogspot.com/2012/11/segmen-upkan-follower-pada-cuti-sekolah.html
    Pliss join :)

    ReplyDelete
  2. Akak, join laa . Huhu

    http://aimi-wardina.blogspot.com/2012/11/segmen-tambahkan-followers-diblog.html

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen yang diberikan. Jangan lupa datang lagi untuk cerita yang terbaru. Salam sayang dari owner blog

 
Thankyou for visiting | Template made by Fatin Hazwani.