HOMEPAGE
THE AUTHOR
FREEBIES
TUTORIALS
DESIGN PROCESS
PORTFOLIO

No main title. Random entry.

Assalamualaikum bloggers.

How my new look? Do you like it?
Act, i don't know what i want to update. No title this today.
If you still want to read, you read lah.
Hahaha english berterabur weyyyy -.-



Siapa new visitors kat sini? Jom berkenalan nakkk.
Kita Fatin. Dan awak pulak siapa? Dari mana datang? *tetibe*
Haha act, kita tengah boring tau. Taktahu nak update apa.

And, tak sangka semalam page view aten ramai sangat ^^ Tak percaya? Cerr tengok.


First time, pageview sampai macam tu banyak ^^ Anyways, thanks siapa yang selalu datang ke blog Aten yang simple ni :D
Alang singgah menyinggah tu, tinggalkanlah komen kat mana-mana entry aten ^^
Act, bukan nak menunjuk pun. Just bagitahu je :'(


Nampak tak gambar tu? Nampak tak? Nampak tak?
Anyone, ada sesiapa yang nak request ke? nak cursor free ke?
Tinggalkanlah comment. Sebab aten tengah free ni ^^
Only that 3 things sahaja yang boleh aten buatkan :p Yang lain? Hari lain lah k ^^

Cepat cepat ^^

I want to change my blog design ;)

27 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Akak! Aimi nak cursor! Warna pink . Hehe. Kalau boleh ?

    ReplyDelete
  3. akak buat cursor mcm akak je :P kalau cursor mcm akak tapi warna pink boleh?

    ReplyDelete
  4. Aten oh Aten. Kita nak Cursor boleh idok. hehe. Nak cursor macam Aten, cuma tukar nama kita lah.. Boleh, boleh ? *kerdip mata :3

    ReplyDelete
  5. @nurul syafiqah : okay boleh dear, nak letak nama penuh or apa? :)

    ReplyDelete
  6. akak adeq nk cursor mcm akak tp dye tulis name " Diana " pastu ade love sebelah tu bole??

    ReplyDelete
  7. Nak cursor free jgk lah. letak 'nurulassilah'. design macam awak je lah. boleh ?

    ReplyDelete
  8. Akak , nak cursor free jugak boleh? Tulis "AliaEyra" je. Macam akk punye. :)

    ReplyDelete
  9. Nak cursor macam fatin. letak nama "LeJustin" :D Thanks :D

    ReplyDelete
  10. nak freebies copyright ngan header bersambung lagi boleh tak ? :)

    ReplyDelete
  11. Nak tutorial letak reben dekat atas header tue saya pengguna blogskins. Mohon jasa baik kak ateyn

    ReplyDelete
  12. @adila ; okay, nanti datang kat blog aten amek url cursor k :) to you and all.

    ReplyDelete
  13. @aqila , insyaallah. ada idea nak buat header baru aten buatkan :D

    ReplyDelete
  14. @miss lonely ; ribbon atas header? mean ribbon kat header lah ni? nanti buatkan tutor, insyaallah

    ReplyDelete
  15. Assalamaulaikum . Kak Fatin , Syaa nak cursor boleh ? Kalau boleh letak nama 'SyaaFyna' , warna purple . Kalau tak bole tak apa lha :D

    ReplyDelete
  16. kalau buat cursor mcm akak je boleh tak? tapi warna purple?

    ReplyDelete
  17. kalau buat cursor mcm akak je boleh tak? tapi warna purple?

    ReplyDelete
  18. Assalam kak fatin. Saya nak cursor free boleh? Tulis nama "Ameera" je. Nak mcm akak.

    ReplyDelete
  19. Ameera okay karang akak buat. Lepas tu amek url dia kat waiting list tu k dear? :)

    ReplyDelete
  20. Kak Fatin, Lia nak request freebies back to top button warna pink boleh? :)

    ReplyDelete
  21. @aliaeyra : insyaallah, nanti akak buatkan :)

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen yang diberikan. Jangan lupa datang lagi untuk cerita yang terbaru. Salam sayang dari owner blog

 
Thankyou for visiting | Template made by Fatin Hazwani.