HOMEPAGE
THE AUTHOR
FREEBIES
TUTORIALS
DESIGN PROCESS
PORTFOLIO

My header have changed :D

Assalamualaikum bloggers :)

Today, aten ubah blog aten sikit. Nampak tak perubahan dia? Hehehe :D
Just header sahaja berubah ^^
Okay tak header aten yang sekarang ni?

Kepada visitor baru, korang boleh tengok header lama dan header baru kat bawah ni.
Then, tinggalkan lah sedikit komen tentang header baru ni :D

Ni header sebelum ni. Bagi aten, is just a simple header ^^ But, ilove it.
Tapi, lepas lelama pakai header yg sama, mcm boringggg pulak.
Bila tengok gambar aten sendiri yg comel ni, lagi boringgggggg. HAHAHAHA :D
Perasan sekejap ^^

Dulu aten pakai header beralun-alun. Siapa nak freebies header beralun boleh cari kat sini http://duniaimpianfatin.blogspot.com/2012/06/freebies-header-berbukit-bukit.html & kat sini http://duniaimpianfatin.blogspot.com/2012/10/freebies-header-comel-part-i.html .


Ni header baru aten.
How? Okay takkkk. Aten rasa puas hati sangat tengok header baru ni.
Ambil masa 5jam kot untuk 1 header mcm aten ni.
Pehhhh, banyak bill elektrik woi. Hahaha ^^


Setakat ini sahaja entry pada harini, jangan lupa datang lagi untuk entry lain :D

Jangan Lupa Untuk Tinggalkan Komen Tentang Header Baru Ni :D

8 comments:

  1. Comelnya!!! So, jelly!!! XD
    Jangan ubah dah. Haha, gurau ja :)

    ReplyDelete
  2. Hahaha hasut akak ye? Anyways, thanks :)

    ReplyDelete
  3. Comel sangat!! Terkedu bila tengok header baru akak. Jeles pun ada, Haha. Terkejut sekejap xD Congrats akak. Blog akk selalu je comel!

    ReplyDelete
  4. comel header awakkkk.... try bpe kali nk buat header sendiri tapi x pernah jadi pon..... :(

    ReplyDelete
  5. @alia eyra : haha janganlah jeles :p thanks alia :)

    ReplyDelete
  6. Alolo, tomey nya header dia :3 siap ada pasu bunga kat tepi xD

    ReplyDelete
  7. @noura : thanks noura :) alololo kesiann awak ^^ bukak lah mana mana tutorial ke, search internet cara nak buat header sndiri ^^

    ReplyDelete
  8. @nurul syafiqah : hee thanks :) saje hias :p

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen yang diberikan. Jangan lupa datang lagi untuk cerita yang terbaru. Salam sayang dari owner blog

 
Thankyou for visiting | Template made by Fatin Hazwani.