HOMEPAGE
THE AUTHOR
FREEBIES
TUTORIALS
DESIGN PROCESS
PORTFOLIO

Freebies Girl Picture Part I.

Asaalmualaikum bloggers ;)

Untuk harini, aten dah update tiga entry ;) Semuanya untuk awak kawan kawan bloggers.
Kalini, aten nak bagi freebies cute picture. Korang boleh gunakan untuk letak kat header, atau pun kat blockquote. Boleh ikut tutorial ni ; Tutorial Blockquote Mine Version Part II .

Just click the picture to get their URL PICTURE :)
Gambar dia besar, tapi aten kecikkan dia dalam entry. 
If korang tak percaya, copy url dia then paste kat new tab nanti dia jadi besar :)


That all, penat tau cari picture comel ni. Hee ;)
Hari lain, aten bagi freebies lain pulak okay ^^
Komen lah kalau dah ambil. Ponek den cari ni.........

28 comments:

  1. Ambik satu tau Aten.. terima kasih ^^

    ReplyDelete
  2. @yacemin ; okay yacemin, ur kasih diterima ;)

    ReplyDelete
  3. Akak amek sume yew, lagipun ini dah di transparent kan ke? sebab time adeq buat header nie tgk dye transparent je , Bagus la macam tu :D

    ReplyDelete
  4. ambil lagi 2 kak fatin.thks kak fatin

    ReplyDelete
  5. kita ambik ea kak fatin :') http://ceriterasibimok.blogspot.com/

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen yang diberikan. Jangan lupa datang lagi untuk cerita yang terbaru. Salam sayang dari owner blog

 
Thankyou for visiting | Template made by Fatin Hazwani.