HOMEPAGE
THE AUTHOR
FREEBIES
TUTORIALS
DESIGN PROCESS
PORTFOLIO

Freebies Font Comel For You *PART I*

Assalamualaikum blogger.
Lama nya aten tak update blog kan? Act, bukan busy pun. Just malas je nak update.
Hehe ^^ Sejak ada crush ni, asyik ngadap HP je tak bukak langsung laptop.

Today, aten nak bagi freebies font comel.
Font-font yang sesuai untuk jadikan tulisan pada header atau cursor.
So, korang boleh download tulisan tulisan ni, dan install kat koran punya PC/LAPPY k?

Cara-cara nak install tu kalau tak tahu, search lah google.
Apa guna da google, tapi malas nak search kan? Sebab aten takde banyak masa loh nak ajar cemana nak install kan nya.
But, if i have a free time, aten akan buatkan tutor cemana nak install kan bagi sesiapa yang taktahu tu.








Okay just klik the link, then u will go to the link :D
Then boleh download, dan guna as your font for you header, navigation bar, or cursor.
K babai.

11 comments:

  1. haha org asyik tanya je akak asyik pakai font apa kat header. so akak bagilah

    ReplyDelete
  2. Thanks buat freebies ni. Saya guna tau. Thanks kak.

    ReplyDelete
  3. actually nk tnya nih.. mmm. cam na ltak yyg dkat bwah skali tuh.. yg tulis "segala yg t'kandung adalh hak mlik .... bla bla bla... cam na tuh?

    ReplyDelete
  4. actually nk tnya nih.. mmm. cam na ltak yyg dkat bwah skali tuh.. yg tulis "segala yg t'kandung adalh hak mlik .... bla bla bla... cam na tuh?

    ReplyDelete
  5. Ty. sume cantik font tu. Lia ami font jellyka yg first tu ea? tenkiup

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen yang diberikan. Jangan lupa datang lagi untuk cerita yang terbaru. Salam sayang dari owner blog

 
Thankyou for visiting | Template made by Fatin Hazwani.