HOMEPAGE
THE AUTHOR
FREEBIES
TUTORIALS
DESIGN PROCESS
PORTFOLIO

Taktahu nak letak tajuk apa.


Assalamualaikum bloggers ;)

Today taktahu lah nak letak tajuk apa. Haha today random storyy. Nak tahu story apa?
Meyh sini duduk baca dan dengar. Eh boleh dengar ke? :D
Tadi masa nak delete entry yang draft tu, aten terdelete entry yang aten baru update semalam.
Err geramnyaaa -.- Gelabah aten.

Act, siapa yang baru singgah harini. Aten baru lepas design skin baru. Nak tengok skin lama and baru cemana?
Hee, lepas dah tengok tinggalkan komen sikit. Manatahu kot ada apa yang aten kena betulkan ke.

SEBELUM :-

SELEPAS :-


Amacam okay tak korang design baru ni? Penat tau nak transparent kan gambar tu.
Huh, tapi akhirnya siap jugak. Semalam full time aten edit blog je.
Asyik habiskan masa edit blog je, sekarang masa edit blog aten lah pulak kan. Hee ;)

AND, aten nak cakap sikit pasal blog.
Sesiapa yang tinggalkan jejak kat chatterbox tu, sila lah tinggalkan NAMA & LINK BLOG korang.
Cemana aten nak reply/blogwalking/follow korang balik kalau tak letak link?
AND, pastikan korang letak link yang terbaru bukan link yang dah lama yang kauorang dah tukar baru.
AND, janganlah private kan blog ;"(

YANG NI DIA PRIVATE KAN :-
Abaikan link blog tu, aten saje tukar link tu, nanti korang pergi pulak kat blog dia.


Ni dia tukar link baru :-
Menyusahkan tak? Menyusahkan kan? Errrrr -.-


Korang jangan buat macam ni okay? Aten pun teringin nak pergi blog korang jugak.
Boring lah asyik tekan VIEW BLOG *sendiri* jea :'3
Heeee, okayla............


Entry ini disudahi dengan pantun 2kerat ;
Kalau ada masa lagi,
Saya update entry lagi,

4 comments:

Terima kasih atas komen yang diberikan. Jangan lupa datang lagi untuk cerita yang terbaru. Salam sayang dari owner blog

 
Thankyou for visiting | Template made by Fatin Hazwani.