HOMEPAGE
THE AUTHOR
FREEBIES
TUTORIALS
DESIGN PROCESS
PORTFOLIO

I wanna make giveaway or contest. but?


Assalamualaikum blogger comel semua :3

Today, i don't know that to do. So, i spend my time to blogging.
Firstly, i want to say are ;

Kepada siapa yang mintak aten buatkan header and cursor tu, boleh. But, lambat sikit lah. Haha takde lah, this night i will make two cursors for my visitor/followers yg request tu. Kali ni je aten bagi free of charge. Next time no free :} 

Tadi, masa tengah blogwalking blog mereka yang tinggalkan jejak kat chatter box aten, terdapat pulak ilham nak adakan sesuatu untuk korang.
Aten ingat, aten nak buat contest. Kalau tak jadi contest, aten nak buat giveaway.

Tapi, i need a sponsor from those who are visiting my blog now.
You all can sponsor apa-apa like :-

☑ Shawls/Pashmina/Selendang/Tudung bawal
☑ Long dress skirt
☑ Blouse
☑ Edit blog
☑ Topup (RM5,RM10,RM30)
☑ Jam tangan
☑ Earphone yg comel2 (hello kitty or lainlain)
☑ Apa-apa sahaja hadiah yang menarik

Siapa yang sudi jadi sponsor tu boleh lah comment ;)
Pastikan awak serius untuk jadi sponsor, jangan nak main-main.
Awak boleh bagitahu sesiapa sahaja yang berminat untuk jadi sponsor.
Bila jadi sponsor, insyaallah FOLLOWERS awk di blog & LIKERS fanpage awak akan meningkat.

Nampaknya, hadiah ni macam mencadangkan aten buat GA (giveaway).
Haha, takpelah. Nanti aten confirm kan mana satu aten nak buat.
Tapi kalau ada yang nak jadi sponsor tu, bagi je tau okay.

Sebelum menghabiskan entry ni, aten nak bagitahu blog aten tak berat tau.
Maybe internet korang loading :) Kalau takpercaya blog aten tak berat, sila lihat dibawah ni.


Kan? Tak berat kan :) If jadi lambat tu, mungkin masalah internet yang always loading -.-
Okay bye, sebar-sebarkan ya tentang sponsor ni :D

31 comments:

  1. Eh, nak sponser boleh? Edit blogskin untuk 1 org?

    ReplyDelete
  2. Sponsor..?? hihi..
    Nak kawin nnti bgtau la.. nnt sy bg GuestBook Corner (decoration) buleh?

    ReplyDelete
  3. As-salam.

    Akak,Aimad nak sponsor edit blogskin boleh tak ?

    ReplyDelete
  4. Interested! ❤
    Tapi nak sponsor buatkan header jelaaa. Boleh?
    Kalau edit-mengedit ni surrender. Banyak coding dah lupa :B

    ReplyDelete
  5. salam,
    nak jadi sponsor boleh?
    sponsor pashmina, earphone and kechain from felt satu atau dua .
    boleh ?
    :)

    ReplyDelete
  6. Eyraa Rawrr : Boleh je dear, anything i will tell you okay ;)

    ReplyDelete
  7. PuteriAmiraa : Boleh dear, sokay lah. Biar hadiah berlainan lagi bagus :) Anything i will tell you.

    ReplyDelete
  8. Amiraa Azemi : Wah hadiah best jugak :) Boleh, anything i will tell you :)

    ReplyDelete
  9. Akak tolong buatkan header n cursor boleh ? Sy sponsor Topup RM5. Ok ?

    ReplyDelete
  10. Macam mana nak buat macam blog akak yang ada getah bawah header tu and ada navigation sekali. Tolong buatkan tuto :) Tq !

    ReplyDelete
  11. Kak aten,saya nak jadi sponsor jam boleh?Hehe,hopefully bolehlah.

    ReplyDelete
  12. kan bagus kalau uncha smpat join :')

    ReplyDelete
  13. K jangan lupa inform kalau dah start contestnya :)

    ReplyDelete
  14. @atie fafa : awak dah PM akak kan? Nanti akak buatkan lepas awak dah bayar. Okay,

    ReplyDelete
  15. @aimi dyna : nanti akak buatkan tutor okay :)

    ReplyDelete
  16. @atiqah liyana : of course boleh sayang, if benda ni jadi i will inform to you :)

    ReplyDelete
  17. @puteriamira : ye sayang, i will inform to you :)

    ReplyDelete
  18. kak fatin,masatu kan aimad ada cakap nak sponosr edit blogskin kan? aimad tak jadi la,sorry taw kak faten :D

    ReplyDelete
  19. Akak ,nak sponsor boleh? Nak bagi free header untuk 3 orang :)

    ReplyDelete
  20. @aliaeyra : Boleh je dear :) anything iwill inform to you k.

    ReplyDelete
  21. @aimad : eh budak kecik ni, cubit karang. haha k takpe :)

    ReplyDelete
  22. assalammualaikum...mimie teringin nak sponsor something..maybe full edit blog/header/topup..if you like..you can email me at my fb.. https://www.facebook.com/shamimie.johari ..thank you =)

    ReplyDelete
  23. waalaikumusalam :) okay dear, anything i will PM u kat facebook.

    ReplyDelete
  24. assalamualaikum aten . adekah terlambat jika nak jadi sponser kepada GA ni ? nak sponser shawl untuk 4 orang ? boleh ?

    ReplyDelete
  25. hmmm kenapa baru muncul hadiah yg best ni ??? :/

    ReplyDelete
  26. hahaha . dari haritu niat dah . tapi terlambat pule bagitahu . last2 dpt tahu tarikh for searching sponser tamat haritu . sedih :'( sobsob . haha

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen yang diberikan. Jangan lupa datang lagi untuk cerita yang terbaru. Salam sayang dari owner blog

 
Thankyou for visiting | Template made by Fatin Hazwani.