HOMEPAGE
THE AUTHOR
FREEBIES
TUTORIALS
DESIGN PROCESS
PORTFOLIO

I really like pink & hello kitty.


Assalamualaikum bloggers ;)
Dah pukul 1 pagi dah ni. Masih ada lagi yang sudi berblogwalking kat blog aten ni ;)
Terharunyaaaaaaaaaaa aten :*

Nak bagitahu ni, blog aten sekarang dalam pembinaan. Masih ada yang belum selesai diedit.
Tunggu ye perubahan baru :D Hehehe.
And kepada visitors baru tu, takkan singgah je? Tinggalkan jejak sekali. Takmau sombong-sombong ni :'(

By the way, aten saje buat entry baru nak bagi tahu that i really like pink & hello kitty.

Teringin nak dapat hadiah apa-apa yang penting pink & ada hello kitty daripada seseorang. Can someone give that? :'3

Aten taktahu lah kenapa Aten minat sangat dengan warna pink & hello kitty.
Bagi Aten pink & hello kitty tu comelllllllllll sangat tauu :* Siapa suka hello kitty? Kita gengg.


Cerr tengok gambar keyboard atas tu. Yaa alllah, comelnya keyboard tu kan.
Pink gittuu, lepastu ada gambar hello kitty. Kalau lah ada kat Malaysia ni, gerenti aten pi beli..


Nanti dah besar, kalau boleh aten nak beli kereta macam kat dalam gambar atas tu? Hehe comel kan?
Agak agak korang kan, ada tak kat malaysia ni? Errr, teringin sangattttttttttt :D






Haaa sumpah jeles dengan design bilik & koleksi hello kitty mcm dalam gambar tuu.
EEEEEEE, bilik sape ni? Nak bilik niiiiiiiiiii :'( Comelll sangatt..
Hmm, harap harap boleh aten buat bilik aten cemni ;')

Okaylah until here, besok sambung update tutorial and edit blog. Bye :*

3 comments:

  1. Yaallah kak aten,citarasa kita samalah.Saya pun minat dengan hellokitty.Saya baru je ada beg,purse,pencel box dgn bottle air hello kitty :(

    ReplyDelete
  2. hm awak untuk dek ada beg, purse, pencel box and bottol hello kitty. I dont have nothing :'( pity me.

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen yang diberikan. Jangan lupa datang lagi untuk cerita yang terbaru. Salam sayang dari owner blog

 
Thankyou for visiting | Template made by Fatin Hazwani.