HOMEPAGE
THE AUTHOR
FREEBIES
TUTORIALS
DESIGN PROCESS
PORTFOLIO

Freebies Header Comel *part I*

Assalamualaikum semua ;)

Today, pukul 10:25 pm aten baru siap buat dua header sebagai freebies untuk visitors and followers aten ;)
Dalam masa sejam aten siapkan dua header. Aten hanya gunakan pixlr.com/editor sahaja untuk buat header ni.
Aten takde photoshop nak buat header 'comey comey' mcm Izyan, Faqihah, Kak Lyssa, Kak Zira semua tu.

Hope korang semua sukalah dengan freebies header yang aten nak bagi ni. Ni first time buat freebies header.
Siapa nak header ni, boleh ambil. Klik je link photo tu :)

Size ; width 880px | Transparent | Header Bersambung Dengan Body


Nak header tu? Click je link gambar tu k :) Jangan lupa comment bila dah ambil :D Kerjasama anda amat dihargai ^^
Nota kecil :- Do not re-freebies my own freebies without my premissions :) Ambil kalau sudi/nak. Tiada paksaan :3

66 comments:

  1. Cantik header awk buat.

    ReplyDelete
  2. Comel . Btw, awak selalu buat header guna apa?

    ReplyDelete
  3. @nur adila : saya buat header guna pixlr, kekadang gimp & phtoscape.

    ReplyDelete
  4. haha okay, nanti pulang balik. *tetibe* :D

    ReplyDelete
  5. Wah, comelnyeeeee. Akak, nk tanya best ke pakai pixlr tu ? sy rse nk download jee .

    ReplyDelete
  6. thanks, no need to download. just search kat google je lia :)

    ReplyDelete
  7. Miera amik muslimah punya :) Comell

    ReplyDelete
  8. cmne nak download font my life journal tu?

    ReplyDelete
  9. Assalammulaikum . Marha harap akak bagi marha ambil .. Heheh . Comel la yg bawah tu . Hmm

    ReplyDelete
  10. salam..
    sis, saya ambik satu header sis.
    thanks :)

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum awak. kita ambil satu eh? comeeelllll! xD

    ReplyDelete
  12. saya amik freebies awak yang comel tu. thank you ;) nice blog, anyway. :)

    ReplyDelete
  13. comellahhhh pandai ain.. saya ada amik.. nanti kalau ain nak nengok leh nengok ye...

    ReplyDelete
  14. Anis amik satu ye. Terima kasih. ^_^

    ReplyDelete
  15. Liyana ambil satu ye. Terima kasih :)

    ReplyDelete
  16. comel, Btw nak ambik satu ,,haha

    ReplyDelete
  17. Akak, saya buat freebies boleh? Tapi buat credit la. thanks :)

    ReplyDelete
  18. Comel. Nak buat tak pandai. Saya curi satu ea.. thanks

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen yang diberikan. Jangan lupa datang lagi untuk cerita yang terbaru. Salam sayang dari owner blog

 
Thankyou for visiting | Template made by Fatin Hazwani.