HOMEPAGE
THE AUTHOR
FREEBIES
TUTORIALS
DESIGN PROCESS
PORTFOLIO

Even tak menang, asalkan dah buat yang terbaik :)

Assalamualaikum semua ;)

Walaupun tinggal berapa hari nak pmr, aten still lagi spend time pada blog.
Act, boring lah tgk blog asyik entry yang sama terbiar lama right?
Hehehe...

Last sunday, sekolah aten masuk pertandingan festival kebudayaan di taman budaya.
Sekolah siapa yg masuk, dia tahu lah kan :) Area negeri sembilan je ni.
Even tak terpilih untuk buat persembahann gala, kitaorang tetap berpuasa hati sebab dah buat yang terbaik untuk sekolah dan cikgu kami Puan Norashikin :)



 Haziq Ikhmal *peserta teromba* with Anak cikgu kami Arisya :D

Ni masing-masing tengah kena make-up by Kak Ayu. Pelajar tingkatan 6 Atas :D 






Ni lepas semuanya dah siap dress. Takpayah cari aten. Muka aten senyum tak betul. Haaha :D



Ni time persembahan. Time ni kena cari aten.
Aten dari kanan paling hujung sekali. Thats me :D






Aten hujung dari kanan ;)



Ni perserta nyanyian solo. Tahniah kak herma suryani sebab terpilih ;)


Ni dah tukar baju untuk tarian kedua. Iaitu "DALING DALING"


Aten hujung dari kiri ;) Ni pakaian untuk daling daling pulak :P


 Ni time persembahan daling daling :D Aten yang perempuan hujung dari kiri.









Ni jelah gambar gambar kitaorang ;) Kalau nak tengok video sekali pun boleh.
Tapi aten dah try upload, tak boleh pulak. HMM tak de peluang lah korang nak tengok.

Act, masa belatih memang selalu kena marah. Alhamdulillah, time persembahan yg betul tak kesilapan yg berlaku. Semua buat yang terbaik :)
Tahun depan tak masuk lagi dah. Our teacher dah nak pindah melaka.
And, aten pulak akan masuk ke sekolah lain ;)

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen yang diberikan. Jangan lupa datang lagi untuk cerita yang terbaru. Salam sayang dari owner blog

 
Thankyou for visiting | Template made by Fatin Hazwani.