HOMEPAGE
THE AUTHOR
FREEBIES
TUTORIALS
DESIGN PROCESS
PORTFOLIO

Entry without backspace :3


Assalamualaikum bloggers :D

First thing, i want to sady err sya err salah lagi i want to say Happy Eid AidilAh eh salah "AidilAdha". In malay, Selamat Hari Raya Qurban to all muslim ;)

I think raya haji tahun ni tak meriah pun sama macam hari raya aidil fitri haritu. ERR kan? "Eh takde typo lah?" Hahaha sukanya aku ^^
Korang balik kampung tak raya haji ni? Kampung belah ayah ke mak? Hehe kat mana kampung?
Raya haji ni aten tak balik kampung pun.

Today, sebanarnya err salah type lah sebenarnya aten nak cakap sikit pasal cara-cara nak buta eh salah "buat" tempahan edit blog dgn aten.
Sorry, aten terpaksa bagitahu awal awal.

Aten dah tulis segala syarat, harga di blog aten bahagian order. Sila lihat betul2 kat blog aten. Adakan menu tab "order" kan? Okay takan eh salah "tekan" lah kat situ. K?
Setiap kali mesti ada yang tanya berapa harga classic template, washed denim semua tu :)
Penat lerr aten nak hawab eh salah lagi "jawab" sayang :3
Hope korang faham ye ;)

And, now aten tak buat dah free makeover blog from Fatin Hazwani. Penatlah.
Dah dapat free makeover blog from aten, tak reti nak hargai.
Pergi usik coding, tukar sana tukar sini, lepastu minta aten editkan balik.
Sorry aten tak layan orang cemtu lagi :) Harap maaf sayang -.-

Thanks for reading, iloveyou & sorry ;)

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen yang diberikan. Jangan lupa datang lagi untuk cerita yang terbaru. Salam sayang dari owner blog

 
Thankyou for visiting | Template made by Fatin Hazwani.