HOMEPAGE
THE AUTHOR
FREEBIES
TUTORIALS
DESIGN PROCESS
PORTFOLIO

Tempahan Blog Nurul Hazirah

Assalamualaikum bloggers.

Lama tak online kannnn? Last online bilaaaa eh? Allaaa lupalah :3
Act, now kita dah merdeka :D Tapi, merdeka sementara lah. Tahun depan pakai baju sekolah jugak. Kata abang&akak senior -.- huh.

Before that, thanks too my followers and visitors sebab sudi datang and follow blog aten :) Maybe tak sampai sebulan followers aten nak 2+++ . Thanks you all.


Sebelum exam haritu, ada seorang adik ni wish goodluck to me from my adik twittarrss :D



Thanks sebab jadi peminat blog akak :D And thanks sebab jadikan blog akak sebagai inspirasi awak sayang :) Ilovebothofyouuu :*

Today, i've done edited blog Kak Zyra. Act, dia buat tempahan ni lebih sebulan.
Masa tu pulak aten nak exam, so terpaksa tangguh. Kak Zyra sanggup tunggu walaupun lama beberapa minggu.
Aten rasa terharu, yang kak zyra betul2 nak aten edit kan :)
So sekarang aten dah editkan.

NI SEBELUM DI EDIT :D


NI SELEPAS DI EDIT :D




How? Okay tak? Aten terharu sebab akak ni sanggup tunggu lama. So bersungguh aten buatkan blog ni untuk dia :)
Jum singgah and follow blog dia nak? Janganlah sombong sayang :D - http://rarafreakk.blogspot.com

Untuk tempahan boleh PM saya di fanpage atau emel saya : fhazwanikitty@gmail.com
Copyright Artwork & Design Duniaimpianfatin

6 comments:

Terima kasih atas komen yang diberikan. Jangan lupa datang lagi untuk cerita yang terbaru. Salam sayang dari owner blog

 
Thankyou for visiting | Template made by Fatin Hazwani.