HOMEPAGE
THE AUTHOR
FREEBIES
TUTORIALS
DESIGN PROCESS
PORTFOLIO

Alhamdulillah, i just got 3A's for my trial.

Assalamualaikum rakan blogger ;)


Apa khabar semua? SOrry lama tak update blog. Agak busy sikit and lagi pun internet takdo.
Hihi, sekarang internet dah ada. So, boleh update blog kan.
Actually, aten baru dapat result trial pmr aten.

Aten rasa bersyukur sangat lahh pada Allah. Sebab, sejak masuk sekolah menegah, bilangan A yang aten dapat cuma 1 jea paling maximum.
Okay, tak payah nak kutuk sangatlah kan. Aten sekarang susah nak pickup apa aten belajar.
Sebab aten pernah sakit. Seminggu koma, sebulan lebih duduk wadd.

But, now aten kembali bangkit untuk membuktikan yang aten bukan nya tak pandai, pandai. Cuma bila sifat M tu ada dalam diri sebanyak 20% tu yang susah.
Haha k merepek lebih.


Okay, yang atas ni slip peperiksaan pertengahan tahun aten. Memang teruk sikit.
Maklumlah, buku tak berapa nak bukak langsung.
Tapi alhamdulillah lah kan takde yang fail :p
Korang focus pada yang ada dalam kotak merah je lah. Bandingkan lah markah aten dgn trial punya kat bawah ni.


Yang ni trial punya. Yang ada merah kan, tu jelah A.
Even markah Kh and Bm cukup makan, aten bersyukur sebab aten berjaya lah jugak skor A kan..
Aten rasa happy sangat, sebab banyak meningkat.

Peratus, kedudukan dlm kelas/tingkatan, jumlah markah, gred purata pelajar semua meningkat.
Sukanyaaaaaa aten ^^
But cuma sejarah saja yang turun markah masa trial. Sejarah susah duuuuuu -.-

Haaa, pmr candidate? acano dgn result korang pulak?
Meyh lah kongsi dengan aten. Aten pun nak tahu gakkk :D

jum visit laman web sekolah aten.

12 comments:

  1. sama je 3A 5B 1C , btw tahniah ada peningkatan :)

    ReplyDelete
  2. @ayla : so kay, nanti pmr buat betul2 okay?

    ReplyDelete
  3. @aimi dyna : eh aah lah. tersalah tekan. hehe thanks bagitahu :)

    ReplyDelete
  4. @nanie : okay, tapi awak punya result lagi okay, sebab takde D dan awk banyak B :) tahniahhh.

    ReplyDelete
  5. Tahniah kak (: do the BEST in real exam ok.Hehe,

    ReplyDelete
  6. @atiqah liyana : thanks sayang :) insyaallah i will do my best :D

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen yang diberikan. Jangan lupa datang lagi untuk cerita yang terbaru. Salam sayang dari owner blog

 
Thankyou for visiting | Template made by Fatin Hazwani.