HOMEPAGE
THE AUTHOR
FREEBIES
TUTORIALS
DESIGN PROCESS
PORTFOLIO

2 weeks lagi tinggal *pmrpmr*


Assalamualaikum and hi bloggerS :D

Apa khabar semua? Sihat tak? Sorry lama tak update.
Last updated hari 4 SEPT, sekarang dah 23 septemper. PEHH, lamanya tak update kan :D
Act, nak tanya korang sikit. Nampak tak perubahan blog aten? hehe,

aten dah ubah header aten :D aten suka header yang sekarang. header aten dulu yang ni :-


header aten sekarang ni :-


Heee cantik tak? ;) tapi header aten tak secantik korang kan? Hehe,

Okay, sebenarnya taktahu nak update apa. Hahaha, sebelum habis kan entry ni. Aten nak ucapkan terimakasih kepada yg mengfollow. Num followers aten smart tauu. Cerr tengok :-


Hehe amacam? Smart kan :D Thanks to all my followers ^^ Always support me yaa, iloveyouuuuuuuu :*



And, tak sangka blog aten ada peminat setia. OMJIEEE, tak sayangggg .. But i cant make your header now. I hope you can wait for 3 weeks after my real exam. Sorry dear :) Anyways, thanks for be my loyal fans of my blog ;)

This header is belong tu Nurul Aini, i made if for her but she doesn't used it. Sokay ;) Boleh jadi contoh header kpd you all.

K BABAI :D

Doakan saya supaya dapat jawab exam dengan tenang semasa exam sebenar nanti pada 9 OCT 2012. Terima kasih sayang :)

2 comments:

  1. Ceeeh,saya latuh followers yang ke 2012.Teheeee~Akak,saya pun peminat setia blog akak taw.Blog akak saya telah menjadikan inspirasi you know.Huhuuu,baidewei good luck kak! (:

    ReplyDelete
  2. Ye i know that sayanggg, hee yeker? Thanks dear ^^ Okayy thanks again for wish me luck ;)

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen yang diberikan. Jangan lupa datang lagi untuk cerita yang terbaru. Salam sayang dari owner blog

 
Thankyou for visiting | Template made by Fatin Hazwani.