HOMEPAGE
THE AUTHOR
FREEBIES
TUTORIALS
DESIGN PROCESS
PORTFOLIO

Hari raya bermaafan, Tapi jadi ribut taufan.

Assalamualaikum rakan bloggers.


SELAMAT HARI RAYA SEMUAAAAAAAAAAAAAAAAA ^^

Harini Aten nak mintak banyak kat korang sebab :
- lama tak update blog.
- tak reply message kat cbox aten.
- tak update tutorial untuk siapa yang request.

Bukan apa, aten busy lah sejak kebelakangan ni. So tak dapat nak buat semua. Aten mintak maaf sekali lagi.
Today aten check cbox aten, ada seorang makhluk ALLAH yang jadi "FatinHazwani".
Haha, tak percaya? Sila percaya sayang ^^


Haha, tak sangka den kutuk diri den sendiri? xD  Den tak ingin nak kutuk diri den sondiri.
Kalau den tak lawa mano, makno nyo den lobeh lawa daripada kau? Haha kan?
Orang yang tak lawa jo cakap kat orang lain macam ni.


Eh, 21 August? Den tengah syok beraya kat kampung. Macam no den boleh kutuk diri den eh? Omg, peliknyaaa :'/
Maybe den ado kombar kot yang iri hati dongan den. OKAY takpolah. Moga-moga ALLAH membalas perbuatan kau.
kepada makhluk allah yang benci aten tu, bertaubat lah ye sayang :) den sodar den gomok. den sodar den tak lawa. Tapi ekau kono ingat, kau kutuk den sama macam kau kutuk allah. Allah yang cipto den ni. Allah yang bagi den gomok, den tak lawa.
Den memang tak pandai mcm budak lain. Yang ponting, den lobeh pandai dari ekau. Den tak buek kojo gilo macam ekau buek ni. Dok kutuk orang kat cbox. Setahu den, orang pengocut jo yang buek kojo mcm ni.
Kalu kau nak kutuk den, kutuk dopan dopan lerr... Ingat, den tak ampun doso kau tau. Kau rasa nak mampui aman, lobeh baik kau poei mintak maap kat sapo yang kau ponah buek salah termasuk den..
Terima kasih............

11 comments:

Terima kasih atas komen yang diberikan. Jangan lupa datang lagi untuk cerita yang terbaru. Salam sayang dari owner blog

 
Thankyou for visiting | Template made by Fatin Hazwani.