HOMEPAGE
THE AUTHOR
FREEBIES
TUTORIALS
DESIGN PROCESS
PORTFOLIO

Blog ada perubahan :D

Assalamualaikum and Hi semua :)

Lama tak update blog kan? Last update haritu 25 june. Today, 6 julai............
Pehhhhh, lamanya tak update. Hm, biasalah kan mangsa PMR. Busy study jeee xD
So, blog pun terpaksa lah dilupakan, betul tak? Hihi ^^

Disebabkan besok cuti, aten ada peluang lah nak renovate blog aten yang berhabuk ni.
Act, takdelah banyak perubahan. Just header, footer, menu and coding jee :)
Aten takdo idea nak edit macam mana. So, nilah hasil edit blog aten.
Aten taktahu blog aten tak secomel blog Kak Lysa, Kak ziera, Faqihah and sesiapa sahaja lah yg mempunyai blog yang comel loteh tu....

Aten buat apa yang aten mampu buat je. Apa idea yang terlintas kat otak aten.
Itulah yang aten buat..

Tapi, kali ni aten paling suka header aten tauuu.. Cuba tengok perbezaan header dulu dgn sekarang :P
Sebelum di-edit ...

 Selepas di-edit...

Apa comment awak tentang header aten? Hihi ^^
Penat tau nak cari doodle girl bertudung sambil buat tangan macam tu..
Last sekali terjumpa jugak dekat blog Mama Arina..

Sumpah aten cakap.. Mama Arina memang pandai gila buat doodle. Doodle yang Mama Arina buat semua comel comel tau. Tak pecaya, klik lah nama Mama Arina tu.
Pergi terjah blog diaa...
Tapi, kalau rasa malas.. Tengok gambar blog beliau aten printscreen..
Tapi, ni bahagian freebies lah..




comel kan blog Mama Arina? Header pun comel sangat.. Haa, kalau nak tahu Mama Arina ni dah berumah tangga dah :) Hihi ^^
So, apa lagi? Jumlah terjah blog Mama Arina. Jangan lupa follow dia sekali :P

Btw, aten nak bagitahu...
Aten nak jadikan blog Mama Arina sebagai blog favourite aten :-*

And, tak lupa jugak kat Whitey Mommy. Pandai design blog. dan hasilnya sangat menarik.
Aten terjumpa satu blog yang telah diedit atau didesign oleh Whitey Mommy, iaitu blog Kak Irine Nadia blogger terkenal tu. Hihi ^^ And, selamat pengantin baru ye kak Irine Nadia.

9 comments:

  1. blog awak always cantik..saya dah pegi tengok blog mama arina.. mmg cantik doodle diaa.. hee, thanks promote blog mama arina dekat kitaorang :P

    ReplyDelete
  2. Hai kak ... Thanks tau sebab bagitahu blog mama arina tuh ~ hehe .

    ReplyDelete
  3. Aisyah : Hee, thanks ye aisyah :) Oh, pasal bagitahu blog mama arina tu no hal lah. hehe,

    ReplyDelete
  4. @aimi dyna : Hi dek, welcome dek :)

    ReplyDelete
  5. WOII!! APASAL BLOG AKAK CANTIK SANGAT NI?! JELES LA :-( heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha mana ada. blog dia lagi cantik :D

      Delete
  6. assalammualaikum dik :)

    first sekali kak nak ucap thanks banyak2 sebab kamulah sebenarnya penyumbang terbanyak trafik ke blog akak.akak dah tengok trafik dah tadi :)...yeyyy...sayang kamo dik :)

    2nd kak berterima kasih banyak2 sebab promote blog akak :)

    3nd terima kasih sebab support blog akak :)

    thanks banyak2 dikk....muah! hihi

    ReplyDelete
  7. waalaikumusalam mama :) hehe, okay welcome :) btw, aten memang suka blog mama. hehe :)

    ReplyDelete
  8. Follow Back cik...

    www.makho-manda.blogspot.com

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen yang diberikan. Jangan lupa datang lagi untuk cerita yang terbaru. Salam sayang dari owner blog

 
Thankyou for visiting | Template made by Fatin Hazwani.