HOMEPAGE
THE AUTHOR
FREEBIES
TUTORIALS
DESIGN PROCESS
PORTFOLIO

Ramainya yg tak puas hati dgn aten :'/


Assalamualaikum kawan kawan blogger aten :'>
Tak tidur lagi ke? Hm, baguslah. Mey lah teman aten haa. Aten tak dapat nak tidur.
Hm, btw sekarang ni aten tengah sedih gila nak mampui haa. Aten taktahu kena ramai sangat yang benci aten..

I want to ask you something. Please answer me honestly.....
----> Aten ada buat salah kat awak ke? Please jujur sampai nak benci aten. Nak kutuk aten. Nak cari salah aten? Haa? :'( 

Hm, aten taktahu lah nak buat macam mana lagi sampai korang tak benci and kutuk aten.
Nak kata aten cari pasal dgn korang, TAK pun.
Nak kata aten kutuk korang, TAK pun.
Nak kata aten maki korang, TAK jugak.

Apa agaknya yang aten dah buat haa sampai korang nak buat mcm ni kat aten?

Hm, terutama kawan blogger.
Hey kawan, saya tak kenal awak. dan awak tak kenal saya.
Apa hak awak nak tuduh saya bukan bukan? judge saya sana sini.
Awak perfect sangat ke haa?

Kalau benci aten, buat apa datang blog aten and semak kan diri awak dalam cbox aten.
My mum said, orang macam ORANG TAK TAHU MALU.
Dah kata orang macam macam, datang lagi kat blog orang.

Adakah awak orang taktahu malu? Oh, baru saya tahu ^^

*muka ni jadi bahan kutukan orang*

And, aten dengar cerita budak tahun 6, junior aten. Kutuk aten macam macam.
Adik budak tu bagitahu adik aten, yang kakak dia kutuk aten macam ni ----> DIA FIKIR DIA HOT KAT FACEBOOK TU BAGUS LAH AGAKNYA? BAJET HOT JEA.

Ya allah hai. Sumpah aten sakit hati bila dia kata macam tu. Aten tak pernah rasa diri aten hot.
Sebab hot tu tak kemana sayang. Awak taktahu malu ke dik? Awak dah lah pernah tersenarai dalam blog aten sebagai "copycat".
Anyways, aten dah jumpa budak yang kutuk aten tu kat rmah sedara aten.
Pandang macam tak puas hati. Bila aten pandang balik tahu pulak takut. *lol*

Sebelum aten habiskan entry aten, aten nak cakap sikit kat HATER aten ; Stop lah benci aten, kutuk aten. Aten tahu pahala korang dah banyak sangat. Sampai terasa nak buat dosa kan? Hm, save jelah tenaga awak untuk buat dosa. Buat pahala tu lagi bagus. Org pun suka je tengok daripada awak buad dosa seperti benci dan kutuk aten. Terima kasih :)

6 comments:

  1. Aten sayang...buat bodoh jelah dengan diaorang tu..diaorang jeles dengan aten tu sebenarnya..Takpayah nak amek tahu sangat pasal dorang. lagi aten layan, lagi menjadi jadi diaorang tu. k chill k dear?

    ReplyDelete
  2. Sabar kak..dorang sume dengki dgn akak...diorang tu kutuk2 org mcm dy perfect Sangatt!!

    ReplyDelete
  3. kesian aten . sabar kak .. btw , kila nak minta maaf sbb kila pernah copy design aten dulu . sori eh ? :'<

    ReplyDelete
  4. @iwana : hmm yelah iwana. aten memang always sabar. thanks :)

    ReplyDelete
  5. @ida dots : hm, yelah dek. thanks :) akak always sabar dgn org mcm diaroang tu :)

    ReplyDelete
  6. @aqilah : okay, takpe. dah lama maafkan dah :)

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen yang diberikan. Jangan lupa datang lagi untuk cerita yang terbaru. Salam sayang dari owner blog

 
Thankyou for visiting | Template made by Fatin Hazwani.