HOMEPAGE
THE AUTHOR
FREEBIES
TUTORIALS
DESIGN PROCESS
PORTFOLIO

Done edited my adopt lil-sis blog ;)

Assalamualaikum ;)

Hai, sihat semua? Sorrylah lama tak update blog.
Agak busy lepas naik school haritu........Busy menyiapkan homework yang tertangguh masa cuti 2 minggu haritu.
Hahaha, budak rajin lah katakan.

Btw, nak kongsi sikit luahan hati aten ;'/ Aten sekarang tengah touching dengan bf.
Hm, dia lebihkan kawan daripada aten. Sedih sangat ;'/ Yelah kan, betul kata orang.
Friends more important then girlfriend/boyfriend. K aku paham sayang.

Stop cerita pasal tu........................

Semalam aten editkan blog adik angkat aten. Nurin Nadira. Budak hotsuff ;)
Yuhuuuuuuu, jum usha blog dia. Blog dia sekarang dah berwajah baru.
Dan, blog dia hampir sama dengan blog aten bahagian header.

So, takpayah lah kata dia copycat ke apa. Sebab blog dia aten yang editkan ;)




Haa, okay tak aten edikan blog dia? Komennn sikit haa :3 Hehe,
Blog dia aten edit ikut warna kesukaan aten. Sebab dia tak kisah pun warna apa.
So, aten letak lah warna pink.

Haa, jum kita terjah blog dia. Kasi meriah sikit blog dia ;)
Jangan lupa follow dia sekali yeee. Kauorang kalau nak exchange links, bagitahu je kat cbox dia. Nanti dia letak link kauorang okay? ;)

Click here to visit, read, follow her blog : youbemysuperhero.blogspot.com

2 comments:

Terima kasih atas komen yang diberikan. Jangan lupa datang lagi untuk cerita yang terbaru. Salam sayang dari owner blog

 
Thankyou for visiting | Template made by Fatin Hazwani.