HOMEPAGE
THE AUTHOR
FREEBIES
TUTORIALS
DESIGN PROCESS
PORTFOLIO

Alhamudlillah, blog aten tersenarai :)

 

Assalamualaikum semua ;)

Today aten happy sangat tau.... sebab tadi masa aten log in blog, first entry sekali yang keluar ada lah entry ni...


Nampak entry yang aten letak dalam kotak merah tu? Haa, kalau nak tau lebih lanjut. Klik kat sini ---> http://hafizzulkafly.blogspot.com/2012/06/20-calon-bakal-pemenang-contest-blog.html


Haa, aten happy gila lah bila blog aten tersenarai. Tak sangka gila blog aten dapat menawan hati apis. Hehe, thanks apis sebab pilih blog aten ;)

*haha saja je tayang gmbar yang tak berapa nak comel ni :3

And, aten harap sangatlah kan lepas dah terpilih ni, aten jadi pemenang tempat pertama, kedua takpun ketiga....
Kalau aten menang contest ni, ni kali kedua aten menang contest.
Sebelum ni aten pernah menang contest, tapi hanya saguhati jee :)

K lah, sampai sini sahaja entry kali ni. Babai ;)

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen yang diberikan. Jangan lupa datang lagi untuk cerita yang terbaru. Salam sayang dari owner blog

 
Thankyou for visiting | Template made by Fatin Hazwani.