HOMEPAGE
THE AUTHOR
FREEBIES
TUTORIALS
DESIGN PROCESS
PORTFOLIO

Alhamdulillah, Aten Menang :')


Assalamualaikum semua ;)

aten nak bagitahu ni, aten menang contest lah :P
Hehe, first time menanggg........... Mana tak bangga nya kan :)
Thankyou to Hafiz & Afifah sebab pilih blog aten sebagai pemenang.

Act, Aten hanya dapat number 2 jea. Okaylah tu, aten syukur :)
Selama ni tak pernah dapat tempat dalam contest.
Daripada 20orang blogger yang hafiz and afifah pilih, blog aten terpilih jadi tempat kedua.
Meyh baca entry ni --------> http://hafizzulkafly.blogspot.com/2012/06/20-calon-bakal-pemenang-contest-blog.html | http://hafizzulkafly.blogspot.com/2012/06/pemenang-contest-blog-paling-awesome.html 

And, congrate too kepada peserta lain yang dah menang tu :)
Blog diaorang pun memang superb lah.
Apatah lagi yang tempat pertama tu kan? Hehe, :)

Okay lah, babai :P

4 comments:

  1. HAHA. AKU DOAKAN KAN KAU JANGAN MENANG. TAPI TAK SANGKA KAU MENANG. WALAUPEPUN TAHNIAH LAH YE. HAHA XD

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen yang diberikan. Jangan lupa datang lagi untuk cerita yang terbaru. Salam sayang dari owner blog

 
Thankyou for visiting | Template made by Fatin Hazwani.