HOMEPAGE
THE AUTHOR
FREEBIES
TUTORIALS
DESIGN PROCESS
PORTFOLIO

Tahniah SchaAwal ;')

Assalamualaikum ♥

Lama tak update blog kan? Harini baru nak update balik. Maklumlah besokkan cuti. Dapatlah bukak blog. Rindu aten tak? Haha, k perasan.

Firstly, aten nak ucapkan takziah kepada keluarga Bob Kuman atas pemergian beliau semalam. Semoga rohnya dicucuri oleh Allah dan ditempatkan di kalangan orang yang soleh.

Secondly, tahniah kepada Awal Ashaari dan Scha Alyahya kerana sudah bergelar suami isteri yang sah. Semoga perkhawinan mereka kekal hingga akhir hayat. Btw, aten nak cakap....Awal tu sweet gila lah. Lamar Scha kat propanganza ♥ Untunglah kan Scha ;')

 

Hehe, tengok tu sweet kan? Awal dan Scha memang secocok lah. Scha cantik! Lagipun Scha ada masuk pertandingan Dewi tah apa kebenda tah. Aten pun dah lupa. Hehe, so memang tak salah lah dia menang kan? Pakai makeup ke tak pakai makeup, tetap lawa coz muka Scha natural.

 

Bear besar! Err, comel nya ♥ Mesti mahal patung besar macam ni. Nak jugak bear macam ni ;'( Siapa boleh tolong belikan? ._.

 
Sumber : Ohh bulan!

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen yang diberikan. Jangan lupa datang lagi untuk cerita yang terbaru. Salam sayang dari owner blog

 
Thankyou for visiting | Template made by Fatin Hazwani.