HOMEPAGE
THE AUTHOR
FREEBIES
TUTORIALS
DESIGN PROCESS
PORTFOLIO

Happy + Tempahan dibuka ;)


Assalamualaikum semua.

Lamanya tak update blogg.......rindu sangat sangat dengan blog....
Rindu jugak kat kawan kawan blog aten ni. Kauorang semua sihat tak?? Kauorang mesti rindu dengan aten kan.....? Hehe, perasannya aten ;')

Terimakasih kepada siapa yg selalu datang blog aten yg dah berhabuk ni. Walaupun jarang update, hehe korang tetap datang ke blog aten.
Terimakasih jugak kepada siapa yg sudah follow aten tu. Insyaallah nanti aten follow korang balik okay ;)

Sekarang aten dah ada boyfriend baru. Hehe, dia dah lama suka aten. Tapi, masa 16 haribulan baru dia bagitahu yg dia dah lama suka aten. Terharu gila aten ;') Btw, aten pun suka kat dia jugak. Hehe, sama sama suka.

Masa 16 haribulan tu, birthday dia tau. Lepas balik daripada sekolah, dia tiba tiba mesej aten. And kata, 'SUDIKAH KAH KAU TERIMA AKU JADI KEKASIH KAU YG SETIA?' haha, so sweet ;') First time lelaki mesej macam tu dekat aten. Memang senyum lebar lah aten masa dia mesej macam tu.

Then, aten pun terima lah dia ;) Tarikh kapel kitaorang 16haribulan. Tiga peristiwa berlaku pada hari tu.

  1. Hari guru
  2. Birthday dia
  3. Kitaorang kapel
Hope kitaorang kekal and bahagia lah ;) Korang tolong lah doakan kebahagian kitaorang. Hehe :P 

AND, sebelum akhiri post. Aten nak bagitahu, tempahan edit blog telah dibuka semula. Siapa yg nak edit blog bagi tahu aten ;) K babai.

TEMPAHAN BLOG TELAH DIBUKA :D

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen yang diberikan. Jangan lupa datang lagi untuk cerita yang terbaru. Salam sayang dari owner blog

 
Thankyou for visiting | Template made by Fatin Hazwani.