HOMEPAGE
THE AUTHOR
FREEBIES
TUTORIALS
DESIGN PROCESS
PORTFOLIO

Blog review ;)

Assalamualaikum semua ;)

Tadi aten blogwalking kat visitor yg tinggalkan jejak kat cbox aten. Blog diaorang semua comel comel, pehhh terus falling in love with their blog. Haha xD
Betul tak tipu.. memang comel..

Tadi ada blog seorang adik comel ni. Dia lelaki. Kecik-kecik lagi dah pandai berblog. Wahh hebatnya dia ;) Blog pun smart, comel and kemas je. Tak percaya? Cuba kauorang tengok ni.


kan kan? Nak pergi kat blog adik ni? Nah ni link blog dia :- http://nizamsedangbercherita.blogspot.com/

Second blog lelaki yang aten blogwalking tadi, blog adik amiru aimaduddin. Blog ni comel. Pink semuanya ;) Hehe, "pinkyboy". Firsttime jumpa blog lelaki pink. Agaknya adik ni suka pink.

Adik ni lagi muda daripada adik Nizam yg first blog tu. Adik ni umur 12 tahun.. 12 tahun blog dah cantik macam tu. Aten 12 tahun dulu blog mcm apa tah. Hahaa ;D

Aten jeles tengok header dia. Header dia cantik gilaaaaaa.................
tak percaya? Tengok lah :)



cantikan? Nak pegi kat blog adik ni? nah link dia :- http://www.littlemrsuperboy.blogspot.com/

Buat masa ni dua blog jea kot aten nak pamerkan. Hehe, nanti lain hari aten pilih blog lain pulak. Okay babai ;)

5 comments:

  1. hai akak,thanks review blog saya.saya memang suka pink ^^

    ReplyDelete
  2. @amirul aimaduddin : welcome dek :) hehe, akak pun suka pink jugak. kita geng. hehe :)
    @chenta lieyza : tahu takpe :)

    ReplyDelete
  3. eh2 ,
    apa niy apa niy ..
    ahahaha .
    terharu :') ,
    btw tQ kak :)

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen yang diberikan. Jangan lupa datang lagi untuk cerita yang terbaru. Salam sayang dari owner blog

 
Thankyou for visiting | Template made by Fatin Hazwani.