HOMEPAGE
THE AUTHOR
FREEBIES
TUTORIALS
DESIGN PROCESS
PORTFOLIO

Congrate to SMK Seri Pagi :')


Assalamualaikum semua. Sihat tak? Sorry lah, aten dah lama tak update blog. Busy sangat! Hehe, kali ni aten update blog.

Aten nak cerita ni............
Hari Sabtu haritu, 21 April, school aten ada masuk pertandingan pesta muzik. School aten hantar wakil tarian, dan nyanyian solo. Sebelum persembahan tu, semua takut tau. Nervous. Tangan semua dah sejuk. Tapi, walaucamne pun, kitaorang dah buat yang terbaik untuk school and cikgu tarian kitaorang.

Firstly, aten nak ucapkan tahniiah kepada penyanyi solo school kitaorang iaitu Kak Herma dan Abg Ridzwan sebab dapat tempat pertama untuk kategori lelaki dan perempuan. Kitaorang bangga dgn korang tau ;')

Tapi, wakil tarian takde rezeki. Hmmmmmmmm, kitaorang tak dapat tempat....

Tapi kan, cikgu tarian kitaorang kata, kitaorang sepatutnya dapat tempat kedua tau dalam kategori tarian. Ada orang sabotaj keputusan tu sebenarnya. Cikgu kitaorang frust gila oh! School yang tak patut menang, tibe tibe boleh menang. Hmm, sumpah aten menangis ;'(

Tapi takpelah kan, bulan 9 ni ada lagi. Festival tarian. Kalini kitaorang akan fight betul2! Walaupun masa tu tengah busy nak PMR, aten tetap akan masuk. korang doakan lah untuk aten and group tarian aten k?

Jum tengok gambar kitaorang. Hee, sorrylah gambar agak berterabur.



























No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen yang diberikan. Jangan lupa datang lagi untuk cerita yang terbaru. Salam sayang dari owner blog

 
Thankyou for visiting | Template made by Fatin Hazwani.