HOMEPAGE
THE AUTHOR
FREEBIES
TUTORIALS
DESIGN PROCESS
PORTFOLIO

Background sama? Awak panggil saya copycat?


Assalamualaikum. Hai korang. Apa khabar semua? Sihat tak? Kalau tak sihat, pergi lah klinik k. Beli ubat. Nanti cepat sihat. Hee, lama tak update blog kan. Rindu tak dengan aten? haha, k perasan.

Tadi, check cbox aten. Tibe-tibe, ada seorang hamba Allah ni post message kat cbox aten. Korang baca lah kat dalam gambar tu. Dia gelar diri dia sebagai coi.


IP COI :- 58.26.99.201 
Siapa pernah jumpa IP ni, then tahu siapa owner dia. Sila habak mai kat cek yee. Mohon kerjasama awak. semua.

Dia kata aten copycat sebab background sama. Background tu ialah background ni ;


Aduhai kau ni sayang. Awak fikir saya seorang je ke pakai background tu sayang? Ramai lagi pakai sayang. Awak nak tuduh saya copycat tak bertempat. Nak saya senarai kan blog orang yg pakai background cenggitu? Sekejap yee!


Yang masih pakai background mcm awak kata tu, mereka berdua je. Yg lain yg pernah pakai, semua dah tukar background lain. Awak apahal nak kata saya copycat, sedangkan mereka pun pakai background yang sama macam awak dan saya. No brain -,-

Awak kalau nak cari kesalahan orang cukup pandai, tapi kesalahan sendiri taknak pulak cari. Sekarang ni, biar saya cari kesalahan awak. Kesalahan awak ialah ;-

MEMBUAT CERITA! FITNAH! 

Dan, sebelum saya nak akhiri post saya, saya nak bagitahu saya sudah BANNED IP awak. Kbai -..-

4 comments:

Terima kasih atas komen yang diberikan. Jangan lupa datang lagi untuk cerita yang terbaru. Salam sayang dari owner blog

 
Thankyou for visiting | Template made by Fatin Hazwani.