HOMEPAGE
THE AUTHOR
FREEBIES
TUTORIALS
DESIGN PROCESS
PORTFOLIO

Cerita campur aduk :3


Assalamualaikum....Hai korang? Apa khabar? Sihatt? Kalau tak sihat pergi klinik beli ubat. Nanti sakit tu melarat, ha baru tahu.. Hee, first sekali soryy lama tak update blog. Busy meyhh :3 Kalau bukak pun, edit2 je and check cbox..

Eh, camne dgn korang punya ujian baru-baru ni? Okay tak? Share lah dgn Aten haa. Aten pun nak share jugak dgn korang. Ujian kali ni Aten cuma dapat 1A3B4C je kalau ikut keputusan PMR. *janganlah gelak!* Itu je Aten mampu buat untuk ujian pertama ni. Lepasni, Aten nak buat betul2. Biar result tu lagi bagus dari yang ni. :3

Thennnnnnnn....Aten nak ucapkan terima kasih lah kepada siapa yg tak jemu-jemu datang ke blog aten yg buruk ni. Eh? Thanks jugak yg meng-follow nya. Nanti aten follow balik okay?


Today :-
Tadi masa online, ada seorang budak ni ajak aten buat fake relay.. Haha, aten pun nak jelah kan. So, kitaorang pun buat relay. Baru hari ni buat relay, aten mcm suka kat dia je :/ Haha, adakah ini cinta? *Puihhhhhhhh, jgn berangan lah wahai aten!* Budak tu dia ada nak buat relay dgn girl lain, tapi girl tu taknak. So, dia buat dgn aten. Tapi, aten janji taknak suka kat dia. Hoho, sebab aten masih sayangkan ex-boyfie aten tu. Lagipun, takkan lah budak hensem cenggitu nak suka kat aten kan? :3

Lastly :-
Siapa yg request tutorial tu, nanti aten buatkan okay. K babai :D

2 comments:

  1. 2A2B3C1D bIJAK ? HAHA ~ result sy sgt terok lrh !

    ReplyDelete
  2. Takde teruk lah. Okaylah tu dear :) Takde fail pun.

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen yang diberikan. Jangan lupa datang lagi untuk cerita yang terbaru. Salam sayang dari owner blog

 
Thankyou for visiting | Template made by Fatin Hazwani.